Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Словакия - АнглияСлед разочароващ старт, Словакия се представиха добре срещу Русия и сега се изправят в последната си среща срещу Англия, в опит да си осигурят класиране в елиминационната фаза.

Положителното за словаците ще бъде сравнителният им подем в играта срещу Русия, където изглеждаха доста по-добре на терена отколкото в първата си среща и сега ще търсят да градят върху тази игра. Англичаните бяха под истинско напрежение във втората си среща след равенството с руснаците, особено след като Уелс поведе и първото полувреме завърви 0 – 1. Но изглежда, че Рой Ходжсън направи правилните промени с пускането на Варди и Стъридж и след голове и на двете смени, един от тях в продълженията, им осигури обрата до 2 – 1. Целият екип изглежда доста облекчен след този мач, тъй като нещата за тях просто не отиваха в правилната посока.

Сега класирането на Англия изглежда гарантирано с 4 точки, дори ако се стигне до 3-то място. За Словакия това е още под въпрос с актив от 3 точки и неизменно ще търсят поне точка тук. Разбира се, много зависи от развитието на другата среща, но двата отбора не могат да си позволят да разчитат на късмета. Поради тази причина очаквам доста концентрирано присъствие и пълна борба за точките от двата отбора. Англия излизат като фаворити, но мисля, че ще им е лесно в този мач. Ходжсън даде шанс на Кийн и Стърлинг в първите срещи, но след отличното представяне на Стъридж и Варди срещу Уелс, можем да очакваме титулярно място за тях. Освен това, играч като Стъридж ще предложи повече стабилност и опит, от която този този отбор ще има нужда в по-напреднала фаза на турнира.

И двата отбора до момента, в двата си мача до момента, успяха да отбележат поне по един гол и да допуснат един такъв – очаквам и тук да станем свитедели на подобен сценарий.

Прогноза

  • Двата отбора да отбележат гол (Гол/Гол) при 2.00 коефициент с 5/10 единици залог от BOOKIE_LINK

Непознат ( 0 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2016-06-19 21:00:17, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Словакия – Англия | Евро 2016 | Група B | Понеделник | 22:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Швейцария – Франция | Евро 2016 | Група А | Неделя | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Русия – Уелс | Евро 2016 | Група B | Понеделник | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.