Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Испания - ХоландияПървият по-сериозен сблъсък ще стане факт още от втория ден от световното първенство между фаворитите в група B.Настоящите шампиони ще започнат защитата на титлата си с тежък мач и може би най-трудният за тях от тази група. Имайки предвид, че последните фолеми форуми испанците започват трудно и мудно надпреварата, обикновено с “разочароващ” резултат в първата си среща и факта, че този път първият мач е срещу тим от ранга на Холандия, води до мнението, че всичко е възможно в тази среща. Испанците, по доста мнения, са и “по-слаб” отбор от този преди 2 или 4 години и някак си тяхното време изтича – от друга страна обаче, със сигурност състава на Холандия изглежда далеч от най-добрите си дни.

Съставът на Испания е познат на всеки и както винаги Дел Боске има няколко неразкрити коза отново, най-вече в лицето на Коща и Коке. Един от най-интересните факти, който ще можем да следим, ще бъде избора на испанският наставник дали ще се довери на по-изпитаната схема до момента с Фабрегас в предни позиции или ще разчита на по-изявен нападател – Вия/Коща. И несъмнено един от най-силните козове – Рамос. На това световно, той ще командва защитата пред Касияс и ще бъде нейното сърце, а след такъв отличен сезон за него е нормално да очакваме и силно световно за него. И не на последно място – Рамос не веднъж бе щастливата звезда на Реал тази година и някой от головете му бяха толкова съдбоносни, че го поставиха в сърцата на хиляди фенове тази година – нищо чудно да видим подобен проблясък някъде из мачовете в Бразилия и да помогне на Испания с един или два подобни решаващи голове.

По мое мнение, ван Гаал ще има нужда от много късмет и добра съдба, за може този състав на Холандия да се представи по стандартите, който сме свикнали да виждаме за оранжевите. Сравнително млад състав в голяма част от позициите плюс далеч по-опитен такъв в предни позиции. Разбира се, в предни позиции Шнайдер, ван Перси и Робен са опасно трио и могат да пречупят всяка отбрана, но другата част от състава изглежда не отговаря на тази класа. Без Щтротман в халфовата линия и много нестабилна защита е трудно да имам доверие на този състав. Според мен липсва опита, както и част от класата в задните и средни линии на този състав. За капак, мисля че Шнайдер вече се отдалечава от добрите си дни, а ако тимът на Холандия изпадне в безмилост, Робен може да се опита да вземе всичко в свои ръце, а това доста често изиграва лоша шега и той не се справя със задачата да носи света на гърба си.

Определено очаквам по-бавен мач, изпълнен с по-малко рискове. Нито един от тези два отбора няма да иска да загуби точки точно в този мач между двата фаворита и това ще ги накара да бъдат предпазливи. Това разбира се означава по-затворена Холандия с опити за бързи контраатаки и доминация във владеенето на топката и средата на терена от страна на Испания. Те ще се опитат бавно, но сигурно да пречупят съперника си и въпреки, че като за първи мач не може да имаме големи изисквания от тях, мисля че ще успеят. Задните линии на оранжевите са нестабилни и очаквам шампионите да се разпишат поне веднъж – от друга страна не съм сигурен, че контраатаките на Холандия ще бъдат успешни. Може би ще видим по-малко динамика в тази среща и това изглежда нормално – все пак, минимална победа за Испания е най-възможният за мен резултат.

Прогноза

  • Испания -0.5 при 1.85 коефициент от Betfair със 7/10 единици залог

Непознат ( 1-5 )


Прогнозата е публикувана на 2014-06-12 23:02:21, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Испания – Холандия | СП 2014 | Група B | Петък | 22:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Чили – Австралия | СП 2014 | Група B | Събота | 01:00

 

Следващата статия/прогноза : Уругвай – Коста Рика | СП 2014 | Група D | Събота | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.