Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Швейцария - ФранцияФранция и Швейцария се изправят в последният мач от тази група, за да определят лидера в Група А.

През първите си два мача Франция се представи малко под очакванията на аудиторията – макар и да постигнаха две победи, те дойдоха доста трудно и с голове в последните минути. В първата среща бе прекрасният късен гол на Пайе, а срещу Албания, Петлите отправиха над 20 гола (всички извън вратата) преди да успеят да отбележат гол, отново с последните минути. Швейцария, според повечето хора, също се представят под очакванията до момента. Доста трудна победа с минималното 0 – 1 над Албания, а дори можем да кажем, че албанците играха по-добре през цялото второ полувреме с човек по-малко. Не впечетлиха и във втората си среща с Румъния, където могат да бъдат щастиливи, че успяха да си тръгнат с точка от мача.

Въпреки по-слабата си игра, Франция са фаворит тук и това е продиктувано до голяма степен и от по-слабото представяне на Швейцария до момента. Равен резултат би гарантирал класиране напред и за двата отбора, но мисля, че Дешамп не е доволен напълно до момента от своите момчета и ще иска повече от тях преди да влязат в елиминационната фаза. Очаквам от него да поиска победата и този път по начин, който да е подобаващ за фаворита на Евро 2016. Подобно на мача с Албания, Франция най-вероятно ще доминира в средата на терена и ще успява да създава повече положения. За разлика обаче от абланците, не очаквам Швейцария да успее да се защитава толкова добре тук, освен това французите би трябвало да имат повече фокус и подем в играта си този път. Очаквам и още един добър мач от Пайе, който е с отлично представяне до момента, както и може би титулярно място за Гризман, който носи доста опасност в атака. Коефициентите изглеждат справедливи.

Прогноза

  • Франция при 2.00 коефициент със 7/10 единици залог от BOOKIE_LINK

Непознат ( 0 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2016-06-18 21:00:22, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Швейцария – Франция | Евро 2016 | Група А | Неделя | 22:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Португалия – Австрия | Евро 2016 | Група F | Събота | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Словакия – Англия | Евро 2016 | Група B | Понеделник | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.