Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

В сряда вечер ще станем свидетели на може би най-очакваният мач от груповата фаза на Евро 2012.Несъмнено лош и разочароващ старт за холданците в турнира. Оранжевите винаги са считани за една от най-големите сили на такива форуми, а една загуба още в първият мач и предстоящ тежък такъв срещу Германия в сряда вечер дори поставя под сериозен въпрос шансовете те да излязат от групата. Сякаш много неща се объркаха за тях в първата среща, но сякаш Марвайк поема голяма тежест от вината. Треньорът бе прекалено пасивен и трябваше да предприеме промени в състава далеч по-рано – видно бе, че ван Перси нямаше ден и неговите отигравания бяха под всякаква критика. Робен изглежда нямаше късмет, но и прекалените му индивидуални действия лишава отбора от възможности в атака. А в същото време защита не бе на ниво и може би липсата на Матайсен изигра голяма роля – за щастие на холандците той трябва да е готов за тази среща.

Германия изигра тежък мач и сякаш не показа пълният си потенциал, но в крайна сметка се поздрави с 3-те точки. Относително стабилни в защита, но не показаха максимално възможностите си в нападение. Но каквото и да показаха двата отбора в първите си срещи тук трябва да сме готови за нещо съвсем различно.

Първо несъмнено и двата отбора ще вдигнат нивото за тази среща – първият мач е зад гърба им, а и двата отбора знаят, че ще трябва да се представят по-добре, ако искат успехи на Евро 2012. Отборът на Холандия има много за какво да се реваншира и загубата от Дания трябва да подейства като мотиватор те да покажат пълният си потенциал – ако Лалетата искат да се класират имат нужда от точки тук. Марвайк заяви, че неговият отбор ще атакува, а това озчава проблеми за Германия – бундестима изкара спокойни минути срещу Португалия, който бяха по-скоро консервативни и играха дефанзивно и предпазливо. Тук Холандия ще атакува и това ще създава повече главоболия за германците.

От друга страна Германия едва ли ще остане по-назад. Играчите на Льов ще вдигнат нивото, ако искат да се надиграват с отбор като Холандия. Изключително голяма мотивация и в двата отбора да се представят на ниво в тази среща и очаквам далеч по-класни минути и от двата състава. И за финал – и двата отбора предполагам ще направят известни промени в състава си, с оглед че не останаха доволни от определени играчи в първата среща. Това може да даде шанс на играчи като Хунтелар, Гьотце, Клозе, който да могат да покажат и докажат качествата си.

Според мен ще станем свидетели на класически двубой, с голямо темпо, а огромната офназивна мощ на двата отбора ще ни осигури допълнително зрелище и голове.

Прогноза

  • Над 2.5 гола при 1.975 коефициент от BOOKIE_LINK с 6/10 единици залог

Познат ( 1-2 )


Прогнозата е публикувана на 2012-06-12 23:11:46, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Холандия – Германия | Евро 2012 | Група B | Сряда | 21:45”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Дания – Португалия | Евро 2012 | Група B | Сряда | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Испания – Ирландия | Евро 2012 | Група C | Четвъртък | 21:45

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.