Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Какво е Азиатски Хендикап

Публикувано на от

По-добрите коефициентиВ днешно време има много голямо разнообразие на букмейкъри (говоря само за интернет букмейкъри), като конкуренцията между тях е голяма и това е добре за нас, потребителите. Логично с времето се стигна до голямо разнообразие от възможности за залагане – вече има до над 60-70 вида залог на определени мачове! Тук ще Ви дам един елементарен пример как да се възползвате от това разнообразие и по-конкретно как да се възползвате от Азиатският Хендикап.

Вече почти всички буймейкъри предлагат да се залага чрез Азиатски Хендикап. За тези от Вас, които не знаят, това е основният начин за залагане в Азиатските страни. Истината е, че благодарение на Азиатският Хендикап Вие можете да залагате на по-добри коефициенти. Ще Ви дам 2 елементарни примера от Bet365:

  • Челси – Ливърпул- средният коефициент за домакинска победа беше 1.90, но Азиатският Хендикап за Челси (-0,5) предлагаше 2.10 коефициент! Сами виждате колко благоприятна за Вас може да е тази разлика.
  • Сейнт Патрикс – Дери Сити – Средният коефициент предлаган от европейските букмейкъри беше 1.85 – 1.90, но на Азиатски Хендикап за домакинска победа (-0,5) беше 2.00! Отново разлика, която може само да Ви донесе изгода.

Не винаги можете да откриете такива разлики в Азиатският Хендикап, както и не винаги коефициентите там са по-добри, но Ви препоръчвам винаги да проверявате и да ги използвате, защото те са само във ваша полза и могат да Ви донесат значителен поцент по-голяма печалба, особено ако играете по-сериозни или големи комбинации.

Ако не сте запознати с Азиатският Хендикап, ето една табличка : Азиатски Хендикап

Ако се чудите защо се получават такива разлики ето едно кратко обяснение – тези коефициенти са от два различни пазара и нормално те се изменят в зависимост от залаганията и от букмейкърите в тези два различни пазара, който са независими един от друг.

Освен Азиатският Хендикап Ви препоръчвам и винаги да проверявате секцията “допълнителна линия голове” (Additional goal line). Там можете много често да намери по-добри коефициенти за Под 2.5/Над 2.5/ Под 3/ Над 3 и др. като най-често коефициентите там са с 0.05-0.1 по-високи от другите предлагани, което отново Ви помага за по-висока печалба.

Това са елементарни техники, с който можете да оптимизирате и увеличите Вашите печелби и искрено се надяваме да сме Ви били полезни. Успех! 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

3 Коментара за “Какво е Азиатски Хендикап”

#1 prognozi на 16 April, 2008 в 1:27 pm

Найстина това е страхотна техника, която използвам от доста време. Чрез нея ROI ми сеувеличи с 5%, което е доста имайки в предвит, че средният ROI на печелившия играч е 105%.

#2 Николай Тодоров на 17 April, 2008 в 9:01 pm

Увеличение на ROI с 5% благодарение на такава елементарна техника е страхотно! :) Надявам се да е толкова полезна и за хората, които не са запознати с нея.

#3 Futbola на 26 November, 2009 в 11:51 am

В табличката си може да сложиш и хендикапи на .25 и на .75 понеже те надали са много ясни на народа
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Манчестър Ю. – Арсенал

 

Следващата статия/прогноза : Футболна ТВ програма за 18.04.2008 – 20.04.2008

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.