Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Сигурни залози – Арбитражи

Публикувано на от

Арбитражи

 В статията ще обесня накратко какво са сигурниуте залози, защо съществуват, защо не всички залагат на тях, колко всъщност са сигурни, а накрая на статия ще посоча няколко полезни линка, където можете да прочетете почети всичко за арбитражите на Английски и Руски език. Независимо какъв ще е изхода на събитие винаги се излиза на печалба, която се знае още при поставянето на залозитетова е същността на сигурните залози. Причината те да съществуват е в различните коефициенти, които дават различните букмейкъри и борси за залагане. Причините да не го правят всички са много:

 • Не са чак толкова сигурни, колкото изглеждат
 • Нужни са сравнително големи суми за да има смисъл да се залага по този начин
 • Нужна е известна практика, за да се печели и да не се допускат грешки, който могат да доведат до големи загуби
 • Нужна е известна инвестиция в различни услуги и т.н.

Ето един изцяло нагледен пример за сигурен залог: BOOKIE_LINK дават за под 2,5 гола на мач Х коефициент 2.20, а в Betfair има коефициент за над 2.5 гола на същия мач Х коефициент от 2.50, слагате по 5 лева на двата коефициента и ако мача е под 2,5 гола вземате 11 т.е. 1 лев чиста печлаба, ако е над 2.5 вземате 12.50 т.е 2.5 чиста печалба.

С чиста съвест мога да кажа, че предпазния залог е странен вид сигурен залог.

Как се определя дали даден залог е сигурен ? Делите 1 на всеки един коефициент, сумирате резултатите, умножавате всеки един по 100, за да е в проценти и ако е под 100% имаме сигурен залог.

Пример:

Домакин Гост Букмейкър Вид залог Коефициент
Манчестър Юнайтед Уигън BOOKIE_LINK Над 2.5 гола 1.20
Манчестър Юнайтед Уигън Betfair Под 2.5 гола 8.00

1 / 1.20 = 83.333 %
1 / 8.00 = 12.5 %

Сумата е 95.833 % т.е. имаме сигурен залог. Ето и как той би изглеждал ако залагахме на него и целяхме 100 лева печалба :
100 / 1.20 = 83.333
100 / 8 = 12.5

Общо сте заложили 95.333, но и в двата случая печелите 100 лева т.е. има чиста печалба от 4.167 и възвращаемост на инвестицията от 4.35 % Основните несигурности в сигурните залози :

 1. Различните правила на букмейкърите
 2. Сгрешени коефициенти, който в последствие биват коригирания
 3. Невъзможността едновременно да заложите в два букмейкъра
 4. Объркан залог в бързината
 5. Липса на опит !

Надявам се е станало ясно каква е логиката на сигурните залози. Тази статия е капчица в света на арбитражите, но за сега нямам намерение да задълбавам, затова и ще предоставя няколко източника, в който можете да намерите почети всичко за арбитражите:

 • Общо взето това е сайта, където информацията е най-добре структурирана и най-добре обяснена: https://www.sportsarbitrageguide.com (Английски)
 • Един форум в който можете да задавате въпроси и да търсите отговори на всичко свързано с арбитражите: https://www.arbforum.co.uk (Английски)
 • Тук можете намерите една книга от близо 110 страници, къде нещата са подробно обяснени: https://www.livelines.ru (Книгата, както и сайта са на Руски език)

 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Един коментар за “Сигурни залози – Арбитражи”

#1 Ivan на 27 April, 2010 в 10:45 am

Napulno sigurna sistema!Raboti bezotkazno ako s nahodchiv,burz,tochen i disziplinran!
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Време на головете – Залози на живо

 

Следващата статия/прогноза : Кливлънд Кавалиърс – Ню Орлиънс Хорнетс

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.