Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Австралия - ХоландияСлед един изключителен отварящ мач за Холандия, те ще имат отлична възможност тук да си осигурят класирането от груповата фаза срещу големите аусайдери.

Едва ли някои е предполагал, че точно този отбор на Лалетата, ще размаже така настоящият световен и европейски шампион с 1 – 5. Факт е, че в последните форуми Испания започва слабо кампанията си, но да загубиш с 1 – 5 е разултат, който остава в историят – и не случайно цяла Холандия бе в екстаз от това 1  – 5. Този резултат дойде още по-неочакван, след като испанците поведоха с 1 – 0. След този гол Холандия просто правеше каквото си пожелаше със съперника си, головете бяха страхотни, а испанската защита допускаше фатални грешки една след друга, докато накрая и Касияс просто беше безпомощен.

И сега с висок морал и все още опянени от победата, оранжевите ще имат шанса да си осигурят преминаването на груповата фаза, ако победят аутсайдера в тази група. Австралия загуби очаквано първата си среща с Чили с 3 – 1, като едва 15 минути от началото на срещата, те вече губеха с 2 – 0 –  и едва ли очакват по-лесни мачове до края. Честно казано, с тази защита не виждам как Австралия ще се противопоставят на тази остра и бърза игра на Холандия – единственото им оръжие ще остане Кейхил, най-вече при статичните положения. Ако Лалетата се справят с него, съперниците им едва ли ще имат много чисти положение за гол.

Дори и Холандия да не бяха постигнали този изключителен резултата в първата си среща, пак щях да им гласувам доверие тук, тъй като в подобна група нямат право на грешка срещу аутсайдера. Ако оранжевите пренесат тази игра, дух, скорост и острота и в тази среща, не виждам какво ще ги спре. Единственото нещо, което ван Гаал трябва да се погрижи е неговите момчетата да не възнесат и да не подценят ситуацията тук – той е отличен мениджър и би трябвало да се справи с тази задача. Оттам – неговите момчетата ще свършат работата си и Холандия би трябвало да посрещне последният си мач, срещу Чили, с по-голямо спокойствие.

Прогноза

  • Холандия -1.5 при 1.70 коефициент от Betfair с 8/10 единици залог

Непознат ( 2-3 )


Прогнозата е публикувана на 2014-06-17 23:54:47, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Австралия – Холандия | СП 2014 | Група B | Сряда | 19:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Испания – Чили | СП 2014 | Група B | Сряда | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Уругвай – Англия | СП 2014 | Група D | Четвъртък | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.