Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

rus-walДвата отбора излизат за задължителна победа в тази среща, но въпреки лекото фаворизиране на Русия, играта им до тук показва друго.

Русия са последни в тази група, със само 1 точка в своя актив, която дойде след онзи късен гол срещу Англия. Тимът изигра едно ужасяващо първо полувреме срещу Словакия, в което инкасира 2 гола. Головин и Нойщедер за пореден път не бяха на нужното ниво и бяха заменени от Глушаков и Мамаев на полувремето, което попромени играта на руснаците, и именно Глушаков върна едно попадение в 80тата минута, но то бе недостатъчно. Напрежението ще е сериозно върху руснаците, а играта която те показаха досега не заслужава да им се гласува доверие. Защитата на тима е доста бавна на моменти, някои от играчите изглеждат крайно незаинтересовани от случващото се на това Европейско първенство, а полузащитниците така и не успяват да градят играта на отбора по нужния начин. Да, Русия спечели владението на топката срещу Словакия (62% срещу 38%), но в големи периоди от срещите руснаците просто не знаеха какво да правят с това свое преимущество. А сега е много вероятно играчите на Леонид Слутски да се хвърлят в отчания атаки, което може да е пагубно срещу Гарет Бейл и компания.

Уелс затвърдиха доброто си представяне на това първенство срещу Англия, където тимът изигра едно добро първо полувреме, успя да поведе в резултата с гол на Гарет Бейл, но през второто англичаните успяха да обърнат срещата, след победен гол на Стъридж в последните минути. Въпреки загубата, отборът на Уелс за пореден път демонстрира задружността и отборния дух на играчите, като именно това може да е ключовия фактор срещу дезорганизираните руснаци. Уелс стояха и добре в защита, като освен 2та допуснати гола не предоставиха много шансове на постоянно атакуващите англичани и успяха да ги ограничават в ключови моменти. И сега, когато и двата отбора са изправени до стената, очаквам именно отборния дух да надделее и Уелс да се поздравят с втора победа на тези европейски финали.

Прогноза: Уелс да спечели мача, при коефициент 3.00 в BOOKIE_LINK, със залог 4/10

Успех.


Познат ( 0 - 3 )


Прогнозата е публикувана на 2016-06-20 09:38:02, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Русия – Уелс | Евро 2016 | Група B | Понеделник | 22:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Словакия – Англия | Евро 2016 | Група B | Понеделник | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Украйна – Полша | Евро 2016 | Група C | Вторник | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.