Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Множество залози на една среща

Публикувано на от

dutching-strategyИсторията на тази стратегия за залагане, започва в далчената 1930 година с един известен мафиот, неговият счетоводител и незаконната италианска лотария.

Мафиотът е Дъч Шулц откъдето идва и името на статегията ( Dutch = Dutching / “Холандски” ), неговията счетоводител е Отто “Abbadabba” Берман – математически магьосник, а италианска лотария е просто игра на номера.

По времето, когато отпада сухия режим в САЩ Дъч Шулц се насочка към нелегалния хазарт и с помощта на своят счетоводител печели десетки милиони. Лотарията се е състояла в познаването на последните три цифри преди десетичната запетая на заложената сума за деня в конните съзтезания в Belmont Park. Гениалността на Отто идва от това, че е можел в рамките на секунди да пресметя сложни формули, с което е определял каква точно сума трябва да заложи Шулц в последния момент, за да нагласят последните три цифри постигайки максимална печалба за тях. Счита се за тези услуги Отто е вземал 10 000 долара седмично (днес се равняват на близо 150 000 долара). Още нещо любопитно е, че фразата “Нищо лично, просто бизнес” се преписва на Отто Берман.

Основната концепция на стратегията е да се направят множество заложи на едно събитие с цел минимизране на риска ( пример залагане на 0:0, 1:0, над 2.5 гола ), като все пак се постига печалба. За целта естествено коефициентите е необходимо да са достатъчно високи.

Можете да използвате нашият калкулатор: Холандски калкулатор, за да прецените дали комбинацията от залози, ще ви изведе на печалба и съответни какви точно суми е необходимо да заложите.


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Множество залози на една среща”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Фрайбург – Борусия Дортмунд | Бундеслига | Събота | 16:30

 

Следващата статия/прогноза : Манчестър Юнайтед – Нюкасъл Юнайтед | Висша Лига | Събота | 17:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.