Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Украйна - ПолшаУкрайна бе първият отбор елиминиран от турнира и в последната си среща ще се опитат да защитят своята чест.

Украинците останаха без точка след първите два кръга и факта, че загубиха от Северна Ирландия ги поставя със сигурност на 4-тото място в групата без значение от изхода на тази среща. Тяхната цел тук ще бъде все пак да излязат достойно от турнира или поне да отбележат гол, тъй като до момента нямат такъв, а са допуснали цели 4. От друга страна, Полша ще търси със сигурност победата тук, за да си осигури класиране напред. Очакванията са, че Германия ще победи Северна Ирландия и така Полша ще могат да заемат втората позиция в групата (освен ако не отбележат повече голове от германците). Втора позиция ще бъде чудесен резултат за тях, тъй като ще ги постави срещу добър съперник, а именно Швейцария. Класиране чрез 3-та позиция е далеч по-неудобно за тях, тъй като там могат да бъдат поставени срещу доста по-неудобни съперници, включително състава на Франция.

Полша се очакваше да впечетлят основно в нападение, но интересното е, че те за момента са с отлична дефанзива – отборът до момента не е допуснал гол, като дори и Германия не успя да стори това. Това, от което обаче имат нужда, е повече концентрация и фокус в нападение. Изглежда Левандовски има нужда от съвсем малко преди да отпуши играта си и това би било прекрасен момент – защитата на Украйна не е от най-стабилните, допускайки по 2 гола във всеки мач до момента. Освен това за Левандовски няма по-подходящ момент да подобри играта си от мач точно преди елиминационната фаза. Факт е, че Украйна ще играе по-освободено понеже няма да има напрежение върху тях, но очаквам поляците да бъдат прекалено силни за тях.

Прогноза

  • Полша -0.5 при 2.025 коефициент с 8/10 единици залог от BOOKIE_LINK

Познат ( 0 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2016-06-20 23:19:05, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Украйна – Полша | Евро 2016 | Група C | Вторник | 19:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Русия – Уелс | Евро 2016 | Група B | Понеделник | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Северна Ирландия – Германия | Евро 2016 | Група C | Вторник | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.