Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Швеция - ГерманияПоследната среща от Група C изправя първенците в групата в един последен сблъсък.

Тази група бе доминирана от Швеция и Германия, но както винаги германците бяха една крачка пред всички. Този отбор винаги е бил слаган сред фаворитите без значение от годината или първенството, но в последните 6 години виждаме един много силен отбор на маншафта, който обаче въпреки отличния си футбол остава в сянката на Испания. И както винаги те ще се отправят към Бразилия с надеждата тази година да е тяхната и както винаги станахме свидетели на блестящи квалификации от тяхна страна.

Всъщност единственият отбор, който успя да спечели някакви точки срещу Германия, бе именно скандинавския тим в един изключителен мач в Берлин, когато домакините водеха с 4 – 0, а шведите обърнаха до 4 – 4. Като изключим това равенство, лидерите в групата са със 100% актив. Швеция, макар и не толкова убедително, но очаквано се справи добре с групата си, като допусна единствено загуба от Австрия като гост.

Големият отсъстващ тук ще бъде Инбрахимович поради наказание за гостите – всички знаят неговото значение за националният отбор и с 9 гола от 16 на отбора си в тази група го доказва.

Съвсем нормално в тази среща няма да има голямо напрежение върху двата отбора, след като са си осигурили лидерските позиции. Това, което и Льов порвърди, е че гостите ще ротират състава си, за да опитат нещо различно и да се даде шанс и на други играчи. Но това не мисля, че е негативен фактори тук – германският национален отбор гъмжи от играчи, търсещи начин да се докажат и да си осигурят място за догодина, и в подобен мач, без напрежение, очаквам някои фигури да изпъкнат. От друга страна, Швеция макар и без Ибра, имат доста способен състав, който ще има домакинския превес и също ще играе по-отпуснато.

На фона на всичко това очаквам една много отворена среща, като и двата отбора имат отлични способности да бележат голове и да играят нападателно. Може би Германия ще бъде победител тук, но очаквам и добър брой голове.

Прогноза

  • Над 3 гола при 2.025 коефициент от BOOKIE_LINK с 6/10 единици залог

Познат ( 3-5 )


Прогнозата е публикувана на 2013-10-13 22:49:26, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Швеция – Германия | Квалификации за СП 2014 | Група C | Вторник | 21:45”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Армения – България | Квалификации за СП 2014 | Група B | Петък | 18:00

 

Следващата статия/прогноза : България – Чехия | Квалификации за СП 2014 | Група B | Вторник | 21:15

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.