Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Дания - АвстралияГрупа C изглежда като една от малкото групи без особени изненади в първият кръг и в този втори Дания и Франция ще се опитат да си осигурят класирането напред. 

Датчаните не се представиха убедително в първият си мач срещу Перу, но все пак това, което показаха бе достатъчно за минимална победа с 1 – 0. Дори и да очаквахме малко по-добра игра от тях, важното е, че  успяха да спечелят трите точки и това ги постави много близо до класиране напред. Франция също започна малко по-мудно в първата си среща и всъщност Австралия се представи добре в тази среща до колкото бе възможно за тях – въпреки всичко французите си взеха 3-те точки след 2 – 1 и те също са на крачка от класиране в елиминационната фаза при евентуално победа над Перу. В същото време Перу и Австралия са застрашени от отпадане от турнира, ако не успеят да вземат точки тук.

Не очаквам това да бъде особено динамичен или атрактивен мач. Австралия не успяха да застрашат вратата на Лорис и всъщност единственият им точен удар бе от реализираната им дузпа. Макар и австралийците да бъдат принудени да се втурнат повече в атака, не виждам да успеят да затруднят прекалено много Шмайхел – може би отново най-голямата им възможност за гол ще дойде от статични положения. Очаквам и Дания да вдигнат малко нивото за втората си среща още повече, че победа тук ще им осигури класиране – не очаквам да се втурнат безразсъдно в атака, но може би да са малко по-стабилни на терена и да ограничат играта на съперника си и владението им на топката. Всичко това ме клони към още един мач с по-ниска резултатност и по-вероятно е да видим Дания да успее да измъкне 3-те точки тук, дори и отново с по-минимална победа както беше срещу Перу.

Прогноза

  • Дания & Под 2.50 гола при 3.70 коефициент от BOOKIE_LINK с 5/10 единици залог

Непознат ( 1 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2018-06-20 16:13:18, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Дания – Австралия | Световно 2018 | Група C | Четвъртък | 15:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Уругвай – Саудитска Арабия | Световно 2018 | Група A | Сряда | 18:00

 

Следващата статия/прогноза : Аржентина – Хърватия | Световно 2018 | Група D | Четвъртък | 21:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.