Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Германия - УкрайнаГермания са вторият фаворит за спечелването на Евро 2016 и те ще отворят кампанията си с мач срещу Украйна.

Като цяло, световният шампион изигра по-слаба квалификация и на моменти имаха затруднения в мачове, който се считаха за рутинни. Германците не блеснаха и в приятелските срещи преди турнира и всичко това може би е причината Франция да бъдат считани за основен фаворит на Евро 2016, а Германия да бъдат избутани на втора позиция. За Украйна класирането на това европейско е голям успех, тъй като те не са сред отборите, които сме свикнали да виждаме в турнира. За тяхно съжаление се оказаха в доста тежда група, но могат най-малкото да се надяват на класиране чрез 3-та позиция.

Германците имат определени проблеми в защита в последните си мачове, особено и с липсата на Хюмелс. Въпреки това, не виждам достатъчно потенциал в атака за Украйна, за да застрашат прекалено много вратата на Нойер. По-скоро очаквам украйниците да играят по-дефанзивно и внимателно и да търсят контраатаки или грешки на опонента. Това обаче, според мен, само ще даде възможност на Маншафта да владеят топката в центъра на играта и да диктуват играта – те разполагат с изключителни играчи за това, а оттам и да създават достатъчно възможности за гол.

Германия може и да показа колебливи изяви от световното насам, но тук, вече в официалните мачове на Евро 2016, очаквам те да вдигнат сериозно нивото и играта си, така както винаги правят. Освен това, по традиция, те започват силно големите форуми в последните си участия и очаквам същотото тук. Една стабилна победа от тях, за да покажат абмициите си във Франция – просто ще бъдат прекалено силен съперник за Украйна. Виждам и добър шанс да покрият началният азиатски хендикап и коефициентът изглежда справедлив.

Прогноза 

  • Германия -1 АХ при 2.10 коефициент с 6/10 единици залог от BOOKIE_LINK

Познат ( 2 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2016-06-11 20:00:08, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Германия – Украйна | Евро 2016 | Група C | Неделя | 22:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Англия – Русия | Евро 2016 | Група B | Събота | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Полша – Северна Ирландия | Евро 2016 | Група C | Неделя | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.