Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Аржентина - ХърватияДвата първоначални фаворита в група D се изправят един срещу друг в доста съдбоносен мач за тази група.

Аржентина преживяха голямо разочарование в първата си среща след равенството 1 – 1 с Исландия. След като логично поведоха в резултата с 1 – 0, слаби отигравания в защитата доведоха до бързо изравняване на резултата от страна на исландците. Кулминацията дойде през второто полувреме, когато Меси имаше възможност да поведе отбора си към победа, но пропусна дузпа. Хърватия имаха по-успешен старт след като победиха Нигерия с 2 – 0 в мач, в който не срещнаха много съпротива от африканците. Това изпрати Шахматистите на лидерската позиция и заедно с равенството на Аржентина и Исландия, ги поставя в много добра позиция в групата.

Определено ще видим напрежение върху състава на Аржентина в тази среща – факта, че не успяха да вземат 3-те точки в първата си среща ги поставя в трудна ситуация тук, срещу другият потенциален фаворит в групата. Аржентинците ще трябва да се реваншират сериозно в тази среща – в това число, ще има очаквания и Меси да се реваншира за изпусната дузпа срещу Исландия и тук да има по-голям принос. Всичко това ще накара Аржентина да играе по-офанзивно и на моменти по-рисковано и атакуващо може би – ако не успеят да вземат 3-те точки тук, ще бъдат поставени пред сериозна опасност да отпаднат още в груповата фаза. Макар и ситуацията за Хърватия да по-добра, те също няма да бъдат напълно спокойни през този мач. Те ще имат нужда от точки в тази среща преди да се изправят срещу Исландия в последният кръг – отборът, който им отмъкна лидерската позиция в квалификационните групи и с който си размениха по една победа в директните мачове. Хърватия ще се опита да вземе точка тук преди да се изправи срещу Исландия, който знаят че са способни да ги изненадат. Очаквам и те да имат своите шансове в този мач, особено след като Аржентина ще трябва да атакува.

Прогноза

  • Гол/Гол при 1.95 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог

Непознат ( 0 - 3 )


Прогнозата е публикувана на 2018-06-20 17:02:05, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Аржентина – Хърватия | Световно 2018 | Група D | Четвъртък | 21:00”




 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Дания – Австралия | Световно 2018 | Група C | Четвъртък | 15:00

 

Следващата статия/прогноза : Франция – Перу | Световно 2018 | Група C | Четвъртък | 18:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.