Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Уругвай - АнглияДва отбора с разочароващ старт за тях, ще се изправят с цел да се реваншират от първите си срещи.Тимът на Англия и Ходжсън със сигурност са разочаровани от загубата си в първата среща от Италия с 1 – 2, в мач, в който те можеха да измъкнат точка, но какво да кажем тогава за още по-голямото разочарование за тимът на Уругвай, който бяха победени от Коста Рика с 1 – 3 в отварящата среща. В група подобна на тази, където 3 отбора се очаква да са в тясна битка за класиране и един изявен аутсайер, Уругвай не можеха да си позволят да загубят точки срещу Коста Рика и дори бяха задължени да ги спечелят заради яростната конкуренция. Сега и двата отбора нямат право на грешка, а този който направи подобна, има голяма вероятност да не продължи напред. На теория, шансовете на Англия изглеждат по-добри, тъй като след тази среща ще се изправят срещу Коста Рика, докато Уругвай ще трябва да играе с Италия. При всички положения, надежда и за двата отбора има, в груповата фаза в повечето случай отборите имат право на една грешка, стига да се представят на ниво в останалите два мача.

Голямата въпросителна около състава на Уругвай разбира се ще бъде участието на Суарез – факта, че той не бе рискуван, когато отборът падаше от Коста Рика говори, че той далеч не е готов за игра – това подсказва, че едва ли ще видим Суарез като титуляр тук, а по-скоро наставника на Уругвай ще залози отново на Форлан и Кавани в нападение. Форлан не изглежда в добра форма, а и вече не могат да се очакват чудеса от него, затова основната тежест в нападението ще бъде поета от Кавани. Ако обаче резултатът и в тази среща не се развие в тяхна полза, Уругвай ще трябва да жертват всичко и тогава може да видим неизменно Суарез в игра.

Ходжсън едва ли ще промени много състава си, тъй като въпреки всичко, англичаните играха сравнително добре, имаха острота и скорост, стабилност на моменти – това, от което те се нуждаят най-много, са добри наставления в момента. Трите Лъва имат нужда малко да вдигнат нивото и концентрацията и ще бъдат добре подготвени за тази среща. Стърлинг се представи на отлично ниво в първата среща и заедно със Стъридж донесоха тази скорост и острота, за която стана въпрос. Макар и Стърлинг да е без опит и накрая на срещата да се поумори, очаквам отново да е титуляр, заради доброто му представяне, с възможност за евентуална смяна. Това, от което ще имат нужда, ще бъде и още малко помощ от Руни – той е изключително полезен играч в много аспекти, от това да притеснява противниковата защита, до териториално владение и организиране на атаките. Точно от тези действия на Руни дойде и отличният гол за англичаните. Но имаше голяма част от мача, когато той се губеше – треньорът на Трите Лъва ще има нужда да настрои още малко неговата позиция и игра към своята тактика, ако иска той да бъде полезен на максимални обороти.

И двата отбора нямат право на издънка и тук, ако искат да продължат напред – и за двата отбора тази среща може да се превърне във всичко или нищо, а равенството може да погуби и двата тима. Мисля, че и двата отбора ще вдигнат нивото за тази среща и съм убеден, че и двата отбора имат мотивацията и класата да го направят. Имайки това предвид, очкавам основните им усилия да бъдат насочени в атака, където доказано притежават сериозни качества. Който и от двата отбора да отбележи първи, ще накара другият да се втурне в атака – а първото изглежда доста реалистично с тези две нападения и факта, че нулево равенство няма да бъде полезно за никой.

Прогноза

  • Гол/Гол при 1.80 коефициент от Betfair с 9/10 единици залог

Познат ( 2-1 )


Прогнозата е публикувана на 2014-06-18 23:51:45, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Уругвай – Англия | СП 2014 | Група D | Четвъртък | 22:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Австралия – Холандия | СП 2014 | Група B | Сряда | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Колумбия – Кот д’Ивоар | СП 2014 | Група C | Четвъртък | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.