Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

eng-ira“Трите лъва” откриват кампанията си в Катар още във втория ден на турнира и това изглежда като да бъде най-безпроблемния им двубой тук.

Англия, след достигането до финала на последното Европейско първенство, пристигнаха в Катар с поредните големи очаквания от феновете в страната, а това, както знаем, винаги досега е изигравало лоша шега за играчите от родината измислила футбола. Добрата новина за всички англичани е, че откриващия им двубой е срещу един доста слаб съперник и играчите повикани от Гарет Саутгейт ще имат много добра възможност да запишата убедителна победа, с което да потушат напрежението, преди очертаващите се трудни двубои със САЩ и Уелс. Големите отсъстващи в тима са Рийс Джеймс и Бен Чилуел, но това не би трябвало да е проблем в двубой като този и очаквам Англия да успеят да запишат тази убедителна победа, от която имат нужда, с което и да заличат лошите спомени от Лигата на Нациите, където не успяха да спечелят нито 1 от 6те си двубоя, но в доста по-тежка компания – Германия, Италия и Унгария.

Иран ще участват на 6тото си Световно първенство, но тимът нито веднъж досега не е преминавал груповата фаза, като едва ли тази година ще е първият такъв случай, предвид и групата, в която тимът попадна. Тимът записа някои престижни резултати в приятелските срещи преди турнира, побеждавайки Уругвай с 1:0 и завършвайки 1:1 със Сенегал, но както знаем приятелските двубои коренно се различават от официалните такива. Карлос Кейрош се завърна начело на отбора точно за тези приятелски срещи и веднага се забеляза далеч по-дефанзивно ориентирания стил на игра, като няма как да очакваме това да се промени и на Световното първенство, но въпреки това, очаквам англичаните да успеят да пробият поне няколко пъти иранската отбрана.

Прогноза: Англия (-1.5 АХ), при коефициент 2.05, със залог 6/10.

Успех.


Познат ( 6 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2022-11-20 18:13:53, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Англия – Иран | Световно 2022 | Група B | Понеделник | 15:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Сенегал – Нидерландия | Световно 2022 | Група А | Понеделник | 18:00

 

Следващата статия/прогноза : Аржентина – Саудитска Арабия | Световно 2022 | Група C | Вторник | 12:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.