Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Белгия - МарокоЧервените Дяволи ще имат добър шанс да си осигурят класирането напред в неделя следобед.

Белгия имаше неочаквано за тях труден мач срещу състава на Канада, след като канадците се представиха над очакванията им – дори срещата може да завърши по-различен начин, особено ако Куртоа не бе успял да спаси дузпата на Алфонсо Дейвис. Все пак, с минимална победа 1 – 0 и нулево равенство между Хърватия и Мароко, те са лидери с 3 точки в групата и сега срещу най-слабия съперник на хартия те ще имат добър шанс за още 3 точки, което ще ги постави в отлична позиция преди последната им трудна среща с Шахматистите и потенциално ще ги класира напред. Лукаку все още ще е под въпрос за Мартинес и има голям шанс да видим нападението на състава в същата формация като предната среща.

За Мароко тази група изглеждаше непреодолима и те са очевидния аутсайдер – равенството им с Хърватия, макар и 0 – 0, за тях бе като победа и спечелената точка е важна за тях. Участието им на световното 2018 в Русия бе първо за тях от 20 години и там също успяха да направят една добре среща за 2 – 2 с Испания, но загубиха другите две с по 1 – 0 от Иран и Португалия. Така че, точка за тях от първата среща с един от фаворитите в лицето на Хърватия с още 2 оставащи срещи, при това едната с Канада, може да се каже, че те могат да бъдат доволни до момента.

Белгийците би трябвало леко да се стегнат и среснат от срещата с Канада – победата с 1 – 0 бе ценна за тях, но има и поуки, които те трябва да си вземат. Очаквам Мартинес да поиска малко по-стабилна игра от момчетата си и ако те не подценят съперника си, този път едва ли Мароко ще се измъкнат с точка. Една от причините за това, бе сравнително не опасните атаки на Хърватия, но Червения Динамит би трябвало да има повече положения за гол. Те ще бъдат мотивирани също да си осигурят класиране преди последна и критична среща с Хърватия. Изглежда Белгия има още какво да показва на терена и при малко подобрена игра, очакванията са те да съберат още 3 точки.

Прогноза

Белгия -0.5 АХ при 1.98 коефициент от BOOKIE_LINK с 9/10 единици залог


Непознат ( 0 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2022-11-26 18:51:05, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Белгия – Мароко | Световно 2022 | Група F | Неделя | 15:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Япония – Коста Рика | Световно 2022 | Група Е | Неделя | 12:00

 

Следващата статия/прогноза : Испания – Германия | Световно 2022 | Група E | 21:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.