Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Южна Кореа - МексикоСлед прекрасният си първи мач срещу Германия, Мексико ще се опита да повтори успеха си и тук.

Още в предишните ни анализи споменах, че въпреки очакванията Мексико и Швеция да са директна битка за 2-рото място, давам голямо предимство на Мексико и очаквам те да се класират напред. Но победата над Германия с 0 – 1 определено надмина всички очаквания – предвижданията бяха, че Мексико ще вземат по-скоро точките си от Южна Кореа и Швеция, но те поднесоха страхотна изненада още в първата среща. Това ги поставя в прекрасно положение в групата, след като спечелиха 3 точки от най-тежкия си мач. Една победа тук ще им осигури класирането и дори може да направи повече – ще им даде сериозни шансове да завършат на първо място, с което могат да си осигурят по-удобен съперник на 1/16 финала. Класираните отбори от тази група ще се изправят срещу отборите от група Е – Бразилия все още има най-голям шанс да заеме първа позиция в тази група, което означава, че при спечелването на групата Мексико ще има добър шанс да избегне бразилците и да се срещнат с по-лесен съперник.

Южна Кореа се представиха всъщност по-добре от очакваното в мача си срещу Швеция, но не успяха да спечелят точки от него. Въпреки това те все още изглеждат аутсайдера тук – след този тежък мач им предстои един финален срещу Германия, в който най-вероятно Маншафта ще има нужда от 3-те точки. Мексико стояха прекрасно на терена срещу Германия и очаквам да успеят да пренесат тази игра и тук – те осъзнават, че не трябва да се отпускат след тази победа, а всъщност е важно да продължат с добрите си изяви и да съберат нужните точки. Корейците успяха да окажат някаква съпротива на Швеция, но очаквам това да е по-тежък мач за тях – макар и Южна Кореа да бъдат елиминирани при загуба тук и това да играе роля на ултимативната мотивация на състава, очаквам Мексико да вземат победата, особено ако играят така, както бе срещу Германия.

Прогноза

  • Мексико -1 АХ при 2.30 коефициент от BOOKIE_LINK с 9/10 единици залог

Върнат ( 1 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2018-06-22 09:21:50, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Южна Кореа – Мексико | Световно 2018 | Група F | Събота | 18:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Бразилия – Коста Рика | Световно 2018 | Група Е | Петък | 15:00

 

Следващата статия/прогноза : Германия – Швеция | Световно 2018 | Група F | Събота | 21:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.