Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Нигерия - Босна и ХерцеговинаОще един мач, в който двата отбора спретвани за 2-рото място ще решат съдбата си в пряк двубой един срещу друг.

По предварителни очаквания за тази група, Аржентина разбира е спрягана за фаворит, съставите на Босна и Херцеговина и Нигерия в пряка битка за заветното 2-ро място, а Иран – категоричен аутсайдер. Засега това изглежда и като най-възможният вариант – Аржентина е ясен фаворит срещу Иран и това голяма степен ще й гарантира първото място, а 3-те точки за някои от двата отбора тук ще се окажат критични за крайното класиране.

От двата отбора определено Нигерия е този, който разочарова в първата си среща – африканците просто трябваше да спечелят трите точки срещу по-слабият Иран, но директно казано, те се провалиха в тази си задача. Макар и без точка от първият кръг, Босна се представи далеч по-добре и игра достойно в загубата си с 2 – 1 от Аржентина. Фактите са, че Босна не отстъпи много на съперника и си и бе на отлично ниво физически и тактически и стоя добре на терена.

Ибишевич, който се разписа срещу Аржентина, след като влезе като резерва, най-вероятно ще заеме титулярното си място до Джеко и така те ще изглеждат дори още по-опасно от първата си среща. С Ибишевич и Джеко в нападение, Босна ще заиграе харатерният за тях нападателен футбол, който е и успешният за тях. Нигерия далеч не впечетлиха в първата си среща и не виждам от къде ще дойда нападателната им мощ, която да застраши Босна – от друга страна европейският отбор ще бъде много опасен в нападение и несъмнено резултатен. Ако видим обичайната игра на Босна и добрата им постойка от мача с Аржентина, несъменено е силно вероятно 3-те точки да отидат при тях, което до голяма степен да е ключа им към 2-рото място.

Прогноза

  • Босна и Херцеговина при 1.95 коефициент от Betfair с 9/10 единици залог 

Непознат ( 1-0 )


Прогнозата е публикувана на 2014-06-21 00:07:33, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Нигерия – Босна и Херцеговина | СП 2014 | Група F | Неделя | 01:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Италия – Коста Рика | СП 2014 | Група D | Петък | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Германия – Гана | СП 2014 | Група G | Събота | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.