Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Япония - Коста РикаДве противоположни съдби чакаха тези отбори в първите им срещи и в този кръг може да се реши до голяма степен развитието им  в групата.Япония постигна впечатляваща победа над Германия в първата си среща на това световно – след като Гюндоган даде преднина на Маншафта след дузпа в 33-тата минута, японците успяха да обърнат резултата в последната част на мача с 2 бързи гола и да оформят финалното 1 – 2. Те определено могат да бъдат похвалени за представянето си срещу немците – макар и момчетата на Ханси Флик да не бяха на ниво, Япония показа добра игра през по-голямата част от срещата. Тези 3 точки могат да бъдат решаващи за тях за класиране напред в група, в която те бяха отписани още от жребия насам.

Коста Рика, от своя страна, имаха съвсем противоположно изживяване и преживяха тежка загуба със 7 – 0 от Испания. За Ла Фурия, това бе най-силната им победа на световно първенство, а Коста Рика дори нямаха възможност да погледнат към вратата на Унай Симон. Победа за испанците бе очакваният развой на срещата, но те бяха повече от доминантни, а съперника им без шанс в мача. За Коста Рика това е 3-тото поредно световно, но от онзи приказен отбор през 2014 изглежда няма спомен в момента – тогава те успяха да завършат първи в група с Англия, Уругвай, Италия и бяха на косъм да се класират на 1/2 финал, като само дузпите ги разделиха от победа над Нидерлания на 1/4 финал.

Япония ще излязат като фаворит за тази среща – ако успеят да продължат играта и вдъхновението си от срещата с Маншафта, то те би трябвало да имат нужното за 3-те точки тук. Най-вече обаче, победа тук ще ги постави с 6 точки, което означава, че в група с Германия и Испания, те ще могат да се класират пред някои от двата гранда. Всичко това би било огромен успех за тях и само една победа над аутсайдера Коста Рика ги дели от това. Очаквам японците да покажат отново добра игра, която би трябвало да е достатъчна и Коста Рика да не успее да се справи с това.

Прогноза

Япония -1 АХ при 1.70 коефициент от BOOKIE_LINK с 5/10 единици залог


Непознат ( 0 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2022-11-26 18:49:51, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Япония – Коста Рика | Световно 2022 | Група Е | Неделя | 12:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Хърватия – Канада | Световно 2022 | Група F | Неделя | 18:00

 

Следващата статия/прогноза : Белгия – Мароко | Световно 2022 | Група F | Неделя | 15:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.