Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Франция не се нуждаят от победа за да се класират за 1/4-финалите, но не мисля, че тимът на Лоран Блан ще се задоволи с нещо различно в тази среща.

Швеция преди няколко дни се превърнаха във вторият отпаднал отбор на това Европейско първенство, след Ирландия, но докато ирландците никой не ги вписваше в сметките и отпаднаха съвсем заслужено, след много слаба игра, то Швеция бяха един от скритите фаворити в тази група и дори играха добре в първите си две срещи, като поведоха на Украйна с 1:0, но допуснаха обрат до 1:2, след 2 прекрасни гола на Андрий Шевченко, а след като губеха 0:1 от Англия, успяха да поведат с 2:1, за да загубят в крайна сметка с 2:3. Два развоя, които показаха, че шведите в момента не са в състояние да играят под напрежение и когато противниковият отбор ги притиска. А именно такъв очаквам да е игровия стил на “Петлите” в тази среща. Въпреки че Шведите разполагат с някои доста талантливи играчи, като че ли им липсва нещо в завършващата фаза, и играчите на Ерик Хамрен не винаги успяват да завършат по най-добрия начин атаките си. А срещу стабилен отбор като Франция, трябва да можеш да се възползваш от малкото открили се пред теб възможности, ако искаш да измъкнеш нещо от срещата.

Франция на теория могат да се класират за следващата фаза и със загуба, ако Англия не загубят срещата си с Украйна, но това ще означава, че “Петлите” ще заемат втора позиция в класирането в тази група D и ще трябва да се изправят срещу Испания на 1/4-финалите. Нещо което, ако Франция искат да спечелят европейската титла, най-вероятно ще им се случи на някой етап от първенството, но със сигурност Лоран Блан и неговите играчи ще искат да го отложат за колкото е възможно по-напред във времето. Французите изиграха 2 много добри двубоя в тази група D, като в първия от тях им липсваше късмет за да спечелят срещу Англия, а във втория решиха всичко само за 4 минути, когато с 2 гола в 53тата и 56тата минути, тимът извоюва победата си над Украйна с 2:0. Но по-любопитния факт е, че “Петлите” допуснаха едва 3 точни удара към своята врата в тези 2 мача и определено добрата игра в защита е нещото на което французите могат да се надяват за успех на това първенство. А срещу отбор като Швеция, който действа доста разконцентрирано в атака, не очаквам да е много трудно на френските защитници.

Прогноза: победа за Франция, при коефициент 1.61 в BOOKIE_LINK, със залог 7/10.

Успех.


Непознат ( 2-0 )


Прогнозата е публикувана на 2012-06-19 00:01:59, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Швеция – Франция | Евро 2012 | Група D | Вторник | 21:45”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Италия – Ирландия | Евро 2012 | Група C | Понеделник | 21:45

 

Следващата статия/прогноза : Чехия – Португалия | Евро 2012 | 1/4-финал | Четвъртък | 21:45

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.