Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Група D отваря с битка между двата основни фаворита и този мач може да се окаже прекалено решаващ за бъдещето развитие на групата. Винаги ситуацията около националният отбор на Англия е била много интересна що се касае до международните форуми. Англия е един от най-подкрепяните отбори, а нейните фенове винаги представляват големи тълпи по улиците. Но за съжаление на тези фенове техният отбор много често не успява да достигне очакванията им – повече сме свикнали да виждаме англичаните да се представят под поставените от феновете и общността цели. Този път обаче нещата сякаш седят по различен начин – уволнението на Капело и назначаването на Ходжсън едва 6 седмици преди Евро 2012 сериозно занижи очакванията на феновете. Гледайки агнлийските издания и коментари на водещи и феновете, този път не забелязвам тези високи очаквания, който обикновено поставят върху отбора си. Надяват се Англия да стигне далеч, но сякаш не изискват феноменално представяне от всеки един играч и от треньора. И това е добре дошло за отбора – повече от очевидно бе как голямото напрежение в последните години, налагано основно от медиите върху отбора, най-вече при някое слабо представяне от играчите, просто на моменти съсипваше отбора на Англия. И може би още едно успокоение за феновете на Трите Лъва – от години насам състава има сериозен проблем с вратарският пост (може би от добрите години на Сиймън насам), но в този момент всички виждат голяма надежда в уменията на Харт.

Трябва да отдадем заслуженото на Франция за прогреса им в последните 2 години. Френският национален отбор бе под сериозна критика в последните години и имаше защо – състава се представи някак си унижително в последните 2 големи форума. Но сякаш този отбор се съживи в последно време и след слабият старт в квалификационните групи за Евро 2012 и загубата от Беларус през 2010, Франция постигна серия от 21 мача без загуба, като в неофициални мачове постигна победи над отбори като Англия, Германия и Бразилия. Френският отбор вече изглежда възроден след сериозен прогрес за две години и отново изглежда онази застрашителна сила, с която бяхме свикнали на международната сцена.

Най-голяма заслуга за това трябва да отдадем без съмнение на Лоран Блан – със своите лидерски качества, който показваше и като играч, заедно с някои ключови решения за бъдещето на отбора, той преобърна състава. Играч като Бензема започна да се представя далеч по-добре под негово ръководство, вкарвайки повече голове от преди. Рибери изглежда отлично в националният отбор, а аз лично бях впечетлен от неговата отдаденост и ефективност за Байерн през сезона и очаквам той да прехвърли това и в националният си отбор. Освен огромната мотивация, която Блан донесе, решението му да вкара нови лица в отбора се оказа ключово – нови момчета като Рами и Кабай допринасят много за отбора, а трябва силно да отличим и М’Вила, който се е запътил да стане следващата нова звезда на френският футбол. Освен това играчи като Жиру, Менез, Бен Арфа и Валбуена започват да намират ценно място в състава и са готови да покажат качествата си.

Голяма загуба ще бъде липсата на М’Вила тук – той носи много стабилност в задни позиции и имайки предвид несолидната форма на Мексес напоследък, Франция може да има определени дефанзивни проблеми в този мач. Англия могат да използват тези проблеми, особено ако заложат на бързоногите си играчи като Уелбек, Уолкът или Йънг (на който явно Ходжсън ще разчита много в този мач).

Но в крайна сметка аз ще дам предиството на Франция тук – Петлите просто изглеждат възродени и аз лично мисля, че се представят много добре в момента и имат сериозни шансове да завършат като лидери на групата. Лоран Блан ще мотивира много силно момчетата си поради важността на този мач. Очаквам по-дефанзивен подход от Ходжсън и това едва ли ще изнена някои. Така има голям шанс Франция да контролира далеч повече играта на терена и да има повече шансове от съперника си за голове. Все още ми е трудно да преценя как точно ще се представят Трите Лъва на Евро 2012, но засега съм по-скоро скептично настроен и предпочитам да заложа парите си на Франция да не загуби тази среща.

Преди няколко седмици, Англия бе поставен като фаворит за тази среща и коефициента за Франция определено имаше сериозна стойност. Сега франзуците са фаворити, но мисля че азиатският пазар все още е благоприятен за залози в тяхна полза.

И за финал 2 статистики, които трябва да споменем и са в полза на залога по-долу – Франция не е губела мач от Англия в последните им 5 срещи, а Трите Лъва не са успявали да спечелят първата си среща в последните 7 европейски първенства!

Прогноза

  • Франция 0 при 1.65 коефициент от BOOKIE_LINK с 5/10 единици залог

Върнат ( 1-1 )


Прогнозата е публикувана на 2012-06-11 00:02:14, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Франция – Англия | Евро 2012 | Група D | Понеделник | 19:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Испания – Италия | Евро 2012 | Група C | Неделя | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Полша – Русия | Евро 2012 | Група А | Вторник | 21:45

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.