Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Първият мач от група D противопоставя отборите на Сърбия и Гана, като тези два отбора се предполага, че ще се борят за 2-рото място в групата.

Както знаем много често на международни форуми има определени отбори, който изненадват с добрата си игра и класиране далеч по-напред от предвиденето – Сърбия е моето предположение за този форум. За мен това е един добре комплектован отбор, съставен от много способни играчи (като може би единствено вратарския пост представлява проблем), водени от добър треньор. Този отбор на сърбите няма нищо общо с онзи, който отпадна още в груповата фаза през 2006 и този път моите очаквания са, че те ще успеят да преминат груповата фаза. Този отбор показа на какво е способен в груповата фаза, като завърши на 1-ва позиция пред фаворита Франция и аз лично се надявам, че те ще продължат с добрите изяви.

Гана също направи добри изяви в последните си прояви на форуми, като успя да премине груповата фаза през 2006 и стигнаха на финал в Купата на Африка загубен от Египет. Голямата лоша новина за африканците обаче ще бъде отсъствието на беспорно най-добрият им играч и талисман – Есиен. Той определено ще лиспва на този отбор, въпреки че Гана все още разполага с добри играчи в лицето на Muntari, Gyan, Appiah и Boateng.

Ако трябва да разделя мачът на различни аспекти, Сърбия за мен е беспорния фаворит в тази среща. Сърбите разполагат с по-класни и по-опитни играчи и превъзхождат противника си тук пост по пост, разполагат с повече креативност, може би се намират в по-добра форма и имат по-добра поготовка от противника си, а не трябва да забравяме, че разполагат и с много добър треньор в лицето на Антич. Трябва да прибавим и факта, че този мач е изключително важен и за двата отбора, тъй като той има огромна тежест кой от двата отбора ще продължи напред. Коефициентът за сърбите притежава value и рискът е достатъчно преценен, така че предвид всички фактори, Сърбия е моят избор тук.

Вероятни състави

Сърбия (4-4-2) – Stojkovic – Ivanovic, Vidic, Lukovic, Kolarov – Krasic, Stankovic, Kuzmanovic, Jovanovic – Zigic, Pantelic
треньор: Radomir Antic

Гана (4-4-2) – Kingson – Pantsil, Inkoom, Vorsah, Sarpei – Ibrahim Ayew, Appiah, Derek Boateng, Muntari – Gyan, Asamoah
треньор: Milovan Rajevac

Прогноза

  • Сърбия -0.25 при 1.825 коефициент от BOOKIE_LINK с 9/10 единици залог

Непознат


Прогнозата е публикувана на 2010-06-12 22:31:05, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Дай своята прогноза за мача : Сърбия - Гана

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Сърбия – Гана | Група D | Неделя | 17:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Германия – Австралия | Група D | Неделя | 21:30

 

Следващата статия/прогноза : Холандия – Дания | Група E| Понеделник | 14:30

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.