Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Германия - ШвецияСлед разочароващ първи мач, германците ще имат нужда от задължителна победа срещу Швеция.

Мисле, че Льов осъзнаваше, че мачът срещу Мексико ще бъде потенциално най-тежкия им в групата, но очакванията бяха Германия да спечели точки от тази среща. Сега те са с нулев актив и това ги поставя в по-трудна ситуация. Доста критики се изстреляха към немския състав за този мач – към тактиката на отбора, през самата игра на терена до избора на играчи. Швеция, от своя страна, записа победа с минималното 1 – 0 над Южна Кореа и заема челно място след трите спечелени точки. Това обаче бе най-лесната среща за скандинавците и останалите им две изглеждат далеч по-предизвикателни. Макар и да успяха да си свършат задачата в първата среща, Швеция не изглеждаше много убедително на терена, а тук съперникът им няма да бъде толкова благосклонен към тях.

Германия по принцип играе успешно срещу Швеция от доста години насам. За шведите този мач е тежък по принцип, а какво остава да кажем за момент, в който Маншафта задължително трябва да вземе победата и 3-те точки иначе се изправя срещу елиминация още в груповата фаза. Всички знаем, че германците са един от най-дисциплинираните отбори и очаквам това да си проличи тук – загубата от Мексико е вече в миналото, очаквам Льов и момчетата му да са напълно фокусирани върху останалите два мача, който да ги класират напред. Не веднъж сме ставали свидетели на елитен отбор да играе лошо в първата среща, но след това да вдигне нивото си до необходимото – последният такъв случай бе с Испания, който загубиха първата си среща през 2010 в ЮАР, но след това бяха безупречни до края на първенството.

Загубата в първият кръг поставя Германия в по-незавидна позиция, но това далеч не е края на първенството за тях. В този ред на мисли, очаквам немците да заиграят по-добре в тази среща и да се доближат до нивото, което очакваме и “немската машина” да заработи отново.

Прогноза 

  • Германия -1 АХ при 1.96 коефициент от BOOKIE_LINK с 9/10 единици залог

Върнат ( 2 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2018-06-22 13:15:20, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Един коментар за “Германия – Швеция | Световно 2018 | Група F | Събота | 21:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Южна Кореа – Мексико | Световно 2018 | Група F | Събота | 18:00

 

Следващата статия/прогноза : Белгия – Тунис | Световно 2018 | Група G |Събота | 15:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.