Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Румънците играят доста посредствено от началото на тези квалификации и колкото и да е странно двубоя им с Люксембург се явява битката на последните в тази група.

Румъния бяха определяни от някои като основни фаворити за ожесточена битка за едно от първите две места, но до момента тези прогнози не се сбъдват дори отчасти. Тимът играе ужасяващо, с едва 2 точки от 4 мача, дошли срещу доста неубедителни съперници като Албания (1:1 в първото домакинство на Румъния) и Беларус (0:0 в Минск). Дори се заговори за вътрешни скандали в отбора, тъй като определено се забелязва липса на мотивация в някои от основните играчи на Румъния, а Кристиян Киву дори е напуснал тренировъчния лагер на последната тренировка на тима. Другата звезда на отбора, Адриан Муту, е с настинка, която бе извинението за посредствената му игра при загубата от Босна и Херцеговина с 1:2 в събота, но по-вероятната причина е нежеланието му да играе за националния отбор. Големият проблем на домакините е липсата на класни полузащитници, като тези, с които в момента разполага Разван Луческу, не успяват да създадат нищо съществено в градивен план, и 2 отбелязани гола за 4 двубоя говорят красноречиво за това. А срещу отбор, който отново ще “паркира автобуса” пред собствената си врата, на румънските играчи няма да им е никак лесно да отбележат много голове. Очаква се и времето да е дъждовно, което допълнително да затрудни задачата по вкарване на голове.

Люксембург, естествено, все още си остават един от най-слабите отбори в Европа, като този факт едва ли скоро ще се промени (въпреки че нашият национален отбор е на път да ги задмине по “слава”). Но въпреки това, играчите на тима (ако въобще зъболекарите, градинарите и т.н. могат да се нарекат така) се наслаждават докрай на възможността да играят срещу именитите отбори в Европа и се раздават докрай, а Румъния все още си остават такъв тим, за което главна заслуга, разбира се, има Георге Хаджи. Тактиката на гостите ще е ясна – всички отзад, а напред каквото стане. Нещо което е с голям потенциал да затрудни докрай румънските играчи, като дори Франция, която започна да преоткрива себе си след уволнението на Реймон Доменек, изпита сериозни трудности срещу Люксембург, спечелвайки двата си двубоя срещу държавата-джудже с по 2:0. Гол от гостите едва ли можем да очакваме, а 3 гола за румънците по мое мнение ще паднат трудно, така че прогнозата ми е за ниско-резултатен двубой, като дори не бих се изненадал, ако Люксембург успеят да удържат и някое нулево равенство.

Прогноза: под 2.5 гола, при коефициент 2.35 в BOOKIE_LINK, със залог 5/10.

Румъния 3:1 Люксембург

Успех.


Непознат


Прогнозата е публикувана на 2011-03-29 00:50:30, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Румъния – Люксембург | Евро 2012 | Квалификации | Група D | Вторник | 20:45”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Литва – Испания | Евро 2012 | Квалификации | Група I | Вторник | 21:45

 

Следващата статия/прогноза : Ню Орлиънс Хорнетс – Портлънд Трейл Блейзърс | НБА | Четвъртък | 03:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.