Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

След атрактивното начало на сезона в Англия в мачът за Комунити Шийлд е време и за първият редовен кръг за тази година.

Ливърпул

Като всеки друг аз също имам предварителни очаквания за дадени отбори да се представят по-добре или зле в сравнение с предния сезон. За червените опрелено имам виждането отборът да се развива в положителна насока. Откакто Далглиш пое отборът, макар и в разгара на сезона, тимът показа сериозен прогрес за малко време, което доказва силата на тази личност в отбора и това какво може той за пореден път да му донесе. Сега той разполагаше с време и средства през лятото и очакванията са отборът да се развива през този сезон.

Разбира се целите, който се поставят пред отбора са реалистични, а не утопични за момента – Джон Хенри, както и Далглиш, заявиха, че основната цел на състава тази година е връщане обратно в Топ 4, която изглежда напълно достъпна за момента.

Няма да навлизам в по-задълбочени анализи за Ливърпул в момента (това ще направя в друга статия), но си струва да споменем, че новите играчи в отборът определено изглеждат обещаващи и са сериозна заявка този отбор да вдигне нивото през този сезон – Steward Downing, Jordan Henderson, Charlie Adam и Jose Enrique. Определено се вижда подобрение в елементите на състава, в който имаше нужда, основно в халфовата линия и защитата. Така с новата халфова линия и оформено нападение от Suarez, Carroll и Kuyt, червените разполагат със силна и агресивна офанзива.

Съндърланд

Спокойно можем да кажем, че Черните Котки направиха добър сезон през миналата година, особено през първата половина, когато отборът беше неузнаваем. През вторият полусезон, Съндърланд се срина значително, основно заради много контузии, напускането на Bent, както и тежката програма, но определено бе добър сезон за този отбор, показал наченки на позитивно развитие.

Не знам какво да очаквам до момента, тъй като по мое мнение Стийв Брус има няколко основни проблеми с който ще трябва да се справи през този сезон и не мога да преценя до каква степен ще успее. Напускането на Jordan Henderson в посока Ливърпул осигури на отборът добри пари, който Черните Котки разпределиха за доста играчи. Стийв Брус докара в отборът много опит чрез играчи като Wes Brown и O’Shea (в опит да оправи проблеми си в дефанзива), както и Craig Gardner и Larsson (който до известна срепен ще се опита да замести Henderson). На фона на тези играчи пристигна и обещаващият Conor Wickham.

Основната задача на Стийв Брус ще бъде да успее да комбинира настоящият си състав с новите играчи, като до голяма степен е заложил на сериозният опит на новите попълния. По този начин, той ще се опита да стабилиза дефанзивата, където много пъти имаше проблеми досега. Но основният му проблем за мен ще остане офанзивната част. През миналата година Bent бе движещата сила през първата половина, а Welbeck през втората, но сега нито един от тях няма да носи екипа на Съндърланд. Сега тежката задача за голове ще имат основно Gyan и Wickham, а покрай тях и Sessegnon и Elmohamady. Мисля, че първо ще трябва да мине малко време преди да преценим дали ще успеят да се справят със задачата си, макар и Gyan и Sessegnon вече да показаха, че могат да дадат много на този клуб.

Прогноза

Определено очаквам силен старт за червените в този кръг още повече, че тази среща е на Анфийлд. Далглиш за кратко време превърна Ливърпул в отличен домакин миналата година и успя на много пъти да запази сухи мрежи – очаквам това да се запази и тази година. Суареш се очаква да започне от скамейката, но това ще даде повече поле за изява на новите играчи както и на Керъл в тази първа среща. Джерард все още е аут.

Все още имам противоречиво мнение за Съндърланд, но очаквам трудни минути за тях тук. Отборът ще е с много нови играчи, не се знае до каква степен сработен и може би все още с определени дефанзивни и офанзивни проблеми. Имайки предвид агресивността, която очаквам домакините да покажат тук, както и липстата на на някои клучови играчи като Кетърмоул и Гордън, трябва да дам сериозен аванс на Ливърпул.

  • Ливърпул -1 АХ при 1.875 коефициент от BOOKIE_LINK с 8/10 единици залог

Непознат ( 1-1 )


Прогнозата е публикувана на 2011-08-12 21:38:19, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Няма свързани етикети

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Ливърпул – Съндърланд | Премиършип | Събота | 17:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Хофенхайм – Борусия Дортмунд | Бундеслига | Събота | 16:30

 

Следващата статия/прогноза : Премиършип | Битката за Топ 4 | Сезон 2011/2012

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.