Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Франция - ХондурасГрупа Е ще започне с мач на фаворита Франция, който не би трябвало да изпита затруднения да завърши на върха й.Франция изигра добри приятелски срещи преди началото на Световното, като несъмнено се представи отлично, а в последният мач дори отбеляза 8 гола. Петлите са в отлична група, а моралът и настроението в отбора са добри (фактор, който както знаем, им изигра лоша шега преди години в ЮАР) и Дешамп е оптимистичен за това момчетата му да завършат на лидерската позиция в групата. Хондурас изигра доста трудни приятелски мачове, като си подбираше трудни съперници и загуби от тимове като Бразилия и Турция. Хондурас, разбира се, далеч не са от класата на съперника си тук, но те също имат няколко прилични имена в състава си и от тяхна гледна точка е добре да изиграят първата си среща с фаворита, за да могат след това да се концентрират в мачовече срещу Еквадор и Швейцария, където ще дойдат шансовете им да съберат точки.

Бензема ще води нападението на Дешамп, покрепян от Жиру и Валбуена и това не изглежда като лоша комбинация – несъмнено французите имат още какво да искат в предни позиции, но като цяло това трио може да се окаже достатъчно продуктивно, особено имайки предвид и силната подкрепа, която ще имат от центъра на терена. Голямо предимство за мен за този отбор са именно средната и защитната линия. На пръв поглед се отличава сериозно физическите качества на Сакхо, Варан в защита, и Матуйди, Погба и Кабай в центъра. Сакхо и Варан ще бъдат в сърцето на защитата пред Лорис и мисля, че двамата могат да бъдат доста стабилни заедно. Те ще бъдат покрепяни от опитния Евра и Дебуши от другата страна. Средата ще бъде съставена от Матуйди, Погба и Кабай, като и тримата очаквам да тичат много и да покриват както и дефанзивни, така и офанзивни функции и точно от тези 3-ма може би ще дойде основната сила на състава. Всички знаем, че и тримата освен всичко са отлични помощници в атака и не им е чуждо да бележат голове. Дори и Бензема да не получи нужната подкрепа от Жиру или Валбуена, със сигурност ще я получи от средната линия.

Няма какво много да се каже за тази среща – очаквам Франция да започнат с победа и при този състав нищо чудно тя да бъде с чиста за тях мрежа.

Прогноза

  • Франция -1.5 при 2.1 коефициент от Betfair с 8/10 единици залог

Познат ( 3-0 )


Прогнозата е публикувана на 2014-06-14 17:19:40, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Франция – Хондурас | СП 2014 | Група Е | Неделя | 22:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Англия – Италия | СП 2014 | Група D | Неделя | 01:00

 

Следващата статия/прогноза : Аржентина – Босна и Херцеговина | СП 2014 | Група F | Понеделник | 01:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.