Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Камерун - СърбияСлед загуби в първите си срещи, този мач ще бъде битка за оцеляване в групата и за двата отбора.

Сърбия загуби очаквано срещата си от Бразилия с 2 – 0 – като дори самият им треньор призна, че те са загубили от по-силната страна в срещата. Две основни поуки може би могат да бъдат извлечени от мача. Балканците успяха да се противопоставят добре на Бразилия първите 60 минути – Селесао още не бяха намерили своя ритъм, но и Сърбия се справяше добре за това, те да нямат толкова опасни ситуации. Последната част от мача обаче, момчетата на Стойкович сякаш се умориха и не физически не им стигнаха и силите – освен това, сякаш те паднаха и духом след първия гол. Самият мениджър подчерта тези точки и най-вероятно той ще се опита да им обърне нужното внимание.

За Камерун това бе 8-ма поредна загуба на световни първенства, като последната им победа бе срещу Саудитска Арабия с 1 – 0 през 2002. Разбира се, всички тези загуби означават, че те са отпадали от груповата фаза на последните първенства и в това също влязоха като аутсайдери. Имайки предвид, че и последната им среща е с Бразилия, отборът не таи много надежди и за това издание, но те ще бъдат щастливи дори на достойни минути до края на участието им.

За двата отбора тази среща може да означава отпадане от турнира или шанс за продължаване напред – иначе казано, и двата отбора ще играят за 3-те точки. Това би трябвало да отвори повече мача и Камерун да не са толкова дефанзивни колкото срещу Швейцария. Сърбия, от своя страна, влезе в това световно в отлична форма и първата среща не успя да я покаже – тук вече ще видим дали момчетата на Стойкович ще успеят да пренесат формата си и да покажат на какво са способни. Не успяхме да видим много от тяхното нападение, но тук те ще имат повече възможност за изява. Сърбия на хартия изглежда по-добрия отбор и тук ще има шанс да го покаже, ако иска да имат шансове за излизане от групата и преди последна решаваща среща с Швейцария

Прогноза

Победа за Сърбия при 1.79 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог


Непознат ( 3 - 3 )


Прогнозата е публикувана на 2022-11-27 17:58:49, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Камерун – Сърбия | Световно 2022 | Група G | Понеделник | 12:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Испания – Германия | Световно 2022 | Група E | 21:00

 

Следващата статия/прогноза : Бразилия – Швейцария | Световно 2022 | Група G | Понеделник | 18:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.