Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Бразилия - ШвейцарияСлед победи за двата състава в първите им срещи, един от тях ще има възможност да си осигури класиране напред в този мач.

Бразилия отново са фаворити на букмейкърите преди началото на първенството и това остава непроменено след първия кръг от груповата фаза. Като цяло, макар и да не успяват последните години да стигнат много напред в елиминационната фаза на турнира, мачовете им групите са силни и те направиха добър старт и този Мондиал след 2 – 0 над Сърбия. Балканците успяха да държат Селесао 60 минути без гол, като през това време или положенията на бразилците бяха спасявани или те не бяха толкова опасни. Един гол обаче беше нужен на Бразилия, за да преоткрие играта си – след него сякаш те бяха друг отбор, а и сърбите сякаш вече не можеха да издържат на напрежението. Всичко това доведе до доминантни последни 30 минути за Селесао и втори брилиянтен гол на Ричарлисон.

Швейцария, от своя страна, също успя да спечели срещата си с минималното 1 – 0 над Камерун. Африканците се считат за един от най-големите аутсайдери на първенството и победа за европейците бе очаквана, който показаха дисциплинирана игра. Тази група изглежда като дежа вю от 2018, когато те бяха в група отново заедно Бразилия и Сърбия – победата им над Камерун изглеждаше задължителна, тъй като шансът им изглежда малък да вземат точки от тази среща – това ще постави най-вероятно Сърбия и Швейцария да решат отново класирането за 2-рото място помежду си в последната среща.

Селесао ще бъдат без Неймар тук, но това не би трябвало да им повлияе много – те разполагат с достатъчно футболисти да запълнят липсата му. Бразилия преоткри добрата си игра в последните 30 минути срещу Сърбия и очакванията са те да се опитат да я пренесат тук. Швейцария, разбира се, ще излезе по-предпазлив на терена и ще търси точка, която ще бъде успех за тях, точно като през 2018 година, когато тази среща завърши 1 – 1. Те имат шанс да устоят на бразилците, но едва ли ще успеят да го направят за цели 90 минути и най-вероятно Бразилия ще има достатъчно шансове, за да успее да реализира някои от тях.

Прогноза

Бразилия -1 АХ при 1.89 коефициент от BOOKIE_LINK с 8/10 единици залог


Върнат ( 1 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2022-11-27 17:59:42, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Бразилия – Швейцария | Световно 2022 | Група G | Понеделник | 18:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Камерун – Сърбия | Световно 2022 | Група G | Понеделник | 12:00

 

Следващата статия/прогноза : Португалия – Уругвай | Световно 2022 | Група H | Понеделник | 21:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.