Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

САЩ - ПортугалияСлед тежката си загуба от Германия, португалците ще излязат на решаваща битка срещу американците във втората си среща от световното.Португалия реално бе разгромена от Маншафта преди седмица и 4 – 0 е резултат, който отлично олицетворява случилото се на терена. Бенто и момчетата му имат много за какво да се замислят и да подобрят в тази среща – неефективни в предни позиции, защитата беше далеч от стабилна и като цяло тимът не работеше като такъв. И предвид как се развива това световно, португалците са длъжни да си вземат поука от първата си среща или иначе рискуват да се присъединят към Англия и Испания с ранни билети за дома.

САЩ от друга страна свърши една от важните си задача и тя беше да победи Гана в отварящата си среща – това освен добър старт им гарантира и 3 точки срещу най-преодолимият съперник в групата. Най-обнадеждаващото за тях е, че тяхната игра бе като цяло добра срещу Гана и това ще им даде добри надежди срещу разклатеният състав на Португалия, както и възможността да предоставят поредна изненада на този модиал.

Клинсман най-вероятно ще залози на малко по-консервативна тактика в този мач, като ще насити халфовата линия и Демпси сам в нападение – освен по-голяма стабилност, която ще търси срещу по-мощните в офанзива португалци в сравнение с мача им с Гана от пръвият кръг, един добър контрол в средата на терена плюс вече добрите изяви на Демпси до момента, могат да бъдат ключа към спечелването на точки за американците. Тук идват и добрите новини за Клинсман – след детската и глупава постъпка на Пепе, той е наказан за тази среща, Коентрао е аут от мача поради контузия, а освен това Патрицио бе с доста лабилни намеси в първата си среща. Всичко това ще отслаби Португалия в защита и може да даде добри шансове на САЩ в нападение.

За Португалия този мач е или победа или нищо, тъй като той може да ги изхвърли от надпреварата. Тук ще дойде и ролята на Бенто, който ще трябва да подготви добре момчетата си психически за тази задача. Със сигурност очаквам по-добра игра от тях спрямо мача им с Германия – сега залогът е голям, а и съперника по-удобен. Португалците ще бъдат основно концентрирани в атака, тъй като ще има нужда от голове и за пореден път може би съдбата на този отбор ще бъде решена от Роналдо – ако той има добър ден, САЩ няма да може да се справи с него  и той ще бъде ключа към победата за неговият тим.

Не изключвам възможността да станем свидетели на още една изненада в груповата фаза, но това разбира се е трудно да се предвиди. Очаквам по-добро представяне от Португалия и ако Роналдо е на ниво, САЩ трудно ще им се противопоставят. От друга страна, очаквам и още една добра изява от момчетата на Клинсман, който играят добре в последно време и предвид, че португалците ще трябва да атакуват и напрежението ще е върху тях, САЩ неизменно ще имат и своите си шансове.

Прогноза

  • Гол/Гол при 1.80 коефициент от Betfair със 7/10 единици залог

Познат ( 2-2 )


Прогнозата е публикувана на 2014-06-21 20:00:06, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “САЩ – Португалия | СП 2014 | Група G | Понеделник | 01:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Германия – Гана | СП 2014 | Група G | Събота | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Холандия – Чили | СП 2014 | Група B | Понеделник | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.