Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Белгия - АлжирС тази среща ще завършат първите рундове от груповата фаза, когато фаворитът в групата Белгия посреща големият аутсайдер.

Червените Дяволи в последните години са в обсега на много специалисти от футболният свят, главно защотото талантът на този отбор си пролича още преди няколкого години, а отборът беше пълен с млади и изгряващи играчи, готови за големият футбол. И резулатът е налице – от млад и неопитен състав, сега виждаме един далеч по-завършен тим на Белгия, пълен с класни играчи, състезаващи се за големи футболни отбори. Голяма част от този състав е изграден от футболисти от английската Висша Лига – защита съставена от Вермален-Компани-Вертонген, подкрепяни от опитния Ван Буйтен и младият бек на Атлетико Тоби Алдервейрелд, в халвофавата линия основните играчи ще бъдат Дембеле, ФелайниЯнузай и разбира се Азар, в по-предни позиции ще си по-магат и дуото на Евертън от изминалият сезон Миларас-Лукаку. И всичко това подкрепено с един от най-стабилните, ако не и най-стабилният, вратар за сезона – Куртоа. Доста млад тим, но изграден от амбициозни и мотивирани играчи, повече от който играят в една лига и добре познават стила си. Ако играчи като Азар, Куртоа, Миралас и Лукаку успеят да пренесат добрата си игра от клубните си отбори от изминалият сезон, мисля че можем да станем свидетели на едно добро представяне за Червените Дяволи, което да им осигури и първото място в тази група.

Подобно на Белгия, Алжир също нямаше големи проблеми с класирането си на световното, макар и тяхната конкуренция да беше далеч по-малка – лесно излизане от предварителната група за тях и един труден мач с общ резулатат 3 – 3 с Буркина Фасо бе пътят на отбора до тук. Тимът на африканците не е пълен с толкова известни играчи като съперника им тук, като основното оръжие, на което ще разчитат ще бъде Тайдер от Интер плюс няколко по-опитни играчи. Разбира се, Алжир са напълно наясно, че класата им е далеч от необходимата и ще разчитат по-скоро на дисциплина и отборна игра.

Станахме свидетели на доста изненади досега на това световно от първите мачове в групата, но не мисля, че тук ще видим още една такава. Вилмотс далеч не е понесен в облаците за момента, както и момчетата му и не очаквам да подценят съперника си. Изнадите досега в груповата фаза плюс трудният мач, който Белгия имаше с Тунис непосредствено преди световното само трябва да напомнят на Червените Дяволи, че едно подценяване тук може да бъде фатално за тях. Очаквам Белгия да са здраво стъпили на земята за първата си среща и разликата в класите на двата отбора да реши мача.

Прогноза

  • Белгия -1 АХ при 1.88 коефициент от Betfair със 7/10 единици залог

Върнат ( 2-1 )


Прогнозата е публикувана на 2014-06-16 12:00:53, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Белгия – Алжир | СП 2014 | Група H | Вторник | 19:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Германия – Португалия | СП 2014 | Група G | Понеделник | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Бразилия – Мексико | СП 2014 | Група А | Вторник | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.