Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Квалификации за Световното по футбол

28.03

В тази статия ще Ви покажем нашите предложения за залози по време на тези квалификации.

Ирландия – България

Няма как да не отбележем и мачът на нашите момчета. Естествено, това може да е нож с две остриета, тъй като когато се залага на мач на любим отбор, винаги трябва да се залага с разум и логика, а не със сърцето.

Новини около съставите

Както вече повечето от Вас са наясно ще имаме големи проблеми с нападението ни – Бербатов, Мартин Петров, Божинов няма да играят поради различни контузии. Домовчийски не бе пуснат от Херта поради късното му повикване може би. Всички тези факти ще окажат голямо влияние върху играта ни. Отсъствието им най-вероятно ще даде възможност на Рангелов да играе в нападение и да се изяви. 

Доста трудна ситуация според мен в този мач – страшно важен мач за нас, ако искаме да се класираме за световното, а го посрещаме с такива кадрови проблеми. Все пак съм сигурен, че нашите момчета ще са максимално мотивирани и ще трябва много да внимават в защита, ако искаме някакъв положителен резултат в мача.

За домакините аут е Дъф, но пък Трапатони ще разполага с McGeedy, който според мен в момента е доста по-ценнен за отбора, особено със своята бързина и техника. Шей Гивън най-вероятно ще е готов за мача и ще заеме мястото си на вратата. Сърцето на защитата им Дън също, а в нападение най-вероятно ще видим Кийн и Дойл.

Ирландците също като нас ще са много мотивирани за тази среща, тъй като евентуална победа тук ще ги отдалечи доста от нашият състав (на 10 точки!) и ще са по-спокойни преди мача с Италия в следващият рунд.

Прогноза

В историята си все още нямаме победа над Ирландия и гледам песимистично към една такава тука. И двата състава ще са изключително мотивирани, поради големият залог в мача. Ирландците със сигурност са в по-изгодна позиция и излизат като фаворити. С тази намалена нападателна мощ, с която ще излезем има голяма вероятност да не отбележем гол, но се надявам да се браним адекватно.

Не искам да залагам против националният ни отбор, но това изглежда най-вероятно тук. Все пак Под 2.5 ми изглежда също така много добър залог в мача (пък и не е против нашият отбор), но пък коефициентите нормално са понижени.

  • Под 2.25 гола при коефциент 2.125 от BOOKIE_LINK с 7/10 единици залог
  • Ирландия -0.5 при коефициент 1.825 от BOOKIE_LINK с 4/10 едицини залог

Люксембург – Латвия

Това е мач, който доста хваща окото и много хора вече са си направили залога върху него. Няма как и ние да не го пропуснем. Причината е много просто и ще я обясня на кратко.

Сигурен съм, че всеки от нас е на мнение, че Люксембург нямат никакъв потенциал като футболен отбор. Всички сме свикнали да виждаме малки коефициенти за отборите, които играят срещу тях. Преди равенството с Молдова (0-0), Люксембург имаха статистика от 23 поредни загубени мача като домакини в квалификации! Всеки от нас знае какво представлява състава им. 

Когато видях коефициентът за Латвия действително ми се стори малко висок. Единственото обеснение за този факт е, че Люксембург успяха да победят Швейцария с 2 – 1, но не мисля, че 1 добър мач би трябвало да доведе до такива последствия. Другите последните домакински мачове на състава са следните:

Люксембург 1 – 3 Израел
Люксембург 0 – 3 Гърция
Люксембург 1 – 4 Македония (приятелски). 

Латвия също не са особен отбор, но пък са показали, че са способни на добри изяви. Ще Ви покажа последните гостувания на състава:

Естония 1 – 1 Латвия (приятелски)
Швейцария 2 – 1 Латвия
Молдова 1 – 2 Латвия
Румъния 1 – 0 Латвия (приятелски)
Андора 0 – 3 Латвия (приятелски)
Грузия 1 – 3 Латвия (приятелски)

Сами виждате, че Латвия са способни на успехи, особено срещу по-слаби състави, а Люксембург определено е от най-слабите.

Прогноза

Основните ми аргументи тук са: Латвия са напълно способни да се справят с Люксембург и според мен, малко или много, са по-класни от тях. И нещо много важно – коефициентът! Достатъчно value в този коефициентът сравнен с риска в тази ситуация и такъв какъвто не сме свикнали да виждаме срещу Люксембург.

  • Латвия -0.5 при коефициент 1.85 от BOOKIE_LINK с 8/10 единици

Double за уикенда

Един добър според мен добър double за този уикенд.

  • Под 2.5 гола и Латвия -0.5 при коефициент 2.89 от BOOKIE_LINK с 6/10 коефициент.

Успех каквото и да залагате!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Уикенд на квалификаци за Световното Първенство | 28.03”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Ирландия – България | Коефициенти

 

Следващата статия/прогноза : Вашингтон Уизърдс – Детройт Пистънс

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.