Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Система за залагане на живо

Публикувано на от

Системи за залози на живоВ тази система вие залагате не преди мачовете, а докато те се играят. Ако гледате мача и наблюдавате внимателно как играят двата отбора вие можете да направите добри прогнози за залози на живо. Онлайн букмейкърските къщи сега предлагат много повече залози отколкото преди. Сега вие можете да се настаните комфортно у дома, да гледате мач по телевизията и ако смятате, че един отбор ще победи и коефициентът за залога на живо за него е добър ще заложите.

Добри коефициенти при залозите на живо има, когато аутсайдерът отбележи първи. Например, Ливърпул играе с Лестър като домакин. Очаква се Ливърпуул да победи и затова коефициентът за тях преди мача е само 1,35. Обаче Лестър вкарват ранен гол след 10 минути игра и коефициентът за Ливърпуул се качва до 2,5. Този гол е станал много рано в мача и вие очаквате домакините да изравнят бързо и да вземат инициативата в свои ръце. И така коефициентът от 2,5 изглежда доста висок и залогът за него изглежда стойностен. След още 5 минути игра Ливърпуул изравняват и коефициентът за тях се връща отново на 1,35. Ако забележите добрия коефициент, който е доста по-висок от този преди мача, залагате.

Ето още един пример побобен на първия. Вие гледате мач и резултът е равен в 80-тата минута и вие сте сигурни, че единият отбор ще отбележи, защото упражняват голям натиск. Коефициентът за победа за този отбор е около 4 в тази минута на мача. Един умерен залог тук може да ви донесе голяма чиста печалба.

Залозите на живо са не само за краен победител в мача. Има още много видове залози. Вие можете да залагате и на броя корнери в мача, точен резултат, следващ отбелязал отбор и още много други. С този голям обсег от залози вие можете да попаднете в ситуация, при която вие сте заложили нещо преди започването на мача и след това правите залог от същия тип и да имате гарантирана печалба. Ето и един пример: Преди началото на мача сте заложили 5 лева на по-малко от 11 корнера при коефициент 2. Мачът започва и в първите 20 минути няма много корнери и букмейкъра променя спреда на повече от 10 корнера с коефициент 2,1 и по-малко от 10 корнера с коефициент 1,90. Сега вие можете да заложите още 5 лева на повече от 10 корнера. Независимо колко корнера има в мача, вие няма да загубите. Тези залози често са наричани арбитражи. Ако корнерите в мача са по-малко от 11, вие печелите 5х2=10 лева и така сте избили другия си залог. Ако корнерите са повече от 10, печелите 5х2,1=10,5 лева. Чистата ви печалба е 50 стотинки. Може би ви се струва малко, но това е просто пример. Ако увеличите залога и попаднете в такава гарантирана ситуация си осигурявате 5% чиста печалба.

Друг не лош вариант е да комбинирането “сигурни” мачове със залог на живо примерно за под/над корнери. Давам пример веднага, за да се разбере за какво става дума :
Преди началото на последния мач, всички останали “сигурни” трябва да са се изиграли. Имаме примерно следната права колонка :

България v Черна Гора (Краен Резултат) България 1.53
Шотландия v Македония (Краен Резултат) Шотландия 1.66
Турция v Естония (Първо Полувреме/Краен Резултат) Турция – Турция 1.40
Испания v Белгия (Корнери) Над 10 корнера 2.00

Коефициента от правата колонка е 7.11 и при залог примерно от 20 лева печалбата ще е 142,2 лева. В случая Испания – Белгия започва много след като всички останали мачове са се изиграли. Осем минути след като мача е стартирал вече има корнер и коефициента за под 11 корнера е 2.5, в този случай имате възможност сами да изберете дали само да си подсигурите направените залози (този от колонката и този за под 11 корнера) или да заложите така че и да си избиете заложените суми и да спечелите нещо независимо дали е над 10 корнера или под 11 корнера.

Важно:

  1. Запомнете, че при залозите на живо трудно може да разчитате на нещо друго освен интуицията си.
  2. Много важно е да спазвате строга дисциплина при залозите на живо, защото колко лесно може да спечелите големи суми толкова и лесно можете да загубите големи суми, затова е най-добре да си поставите някакъв лимит още преди началото на мача, на който ще залагате на живо.

П.С. Голяма част от статията не е авторска, а е преведена от английски. Публикувам я така защото смятам, че донякъде има логика в нея.

П.С. 2 В по-стара статия (Залози на живо – Сравнение на букмейкъри) съм сравнявал три букмейкъра от гледна точка залозите на живо. По времето, когато е писана статията Bwin все още нямаха вариант на Български език, но сега спокойно мога да кажа, че относно залозите на живо Bwin се подреждат до BOOKIE_LINK.

П.С. 3 В BgBuki.com можете да оцените букмейкърите по точно този критерий и отново там можете да видите подреждането по залози на живо според оценката на хората – Подреждане на букмейкърите по залози на живо


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Един коментар за “Система за залагане на живо”

#1 Антон на 30 October, 2009 в 10:00 pm

Страхотна статия, ще бъде от полза :)
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Херта Берлин – Волфсбург

 

Следващата статия/прогноза : Лос Анджелис Лейкърс – Лос Анджелис Клипърс

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.