Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Лична СтатистикаЛична статистика

Сигурен съм, че много хора ще намерят тази статия и като цяло, този метод за безполезен и ще попитат “Защо ми е да си водя лична статистика, при положение, че виждам това в акаунт-а си при букмейкъра?”. Но те няма да са прави.

Първо, воденето на такава статистика отнема по-малко от минутка при нов залог. Второ, тази лична статистика съдържа много по-обширни, полезни и по-подреденни данни, който ще Ви предоставят повече информация. Знам, че много хора просто си издърпват парите, когато видят по-приятна цифра в баланса си. Което евентуално се компенсира, в повечето случаи, с нови, по-късни във времето, и по-големи депозити. Но за тези от Вас, които постоянно търсят начини и методи за подобряване на представянето си като punter и все още не са наясно с този метод, това може да се окаже доста полезна статия.

Първо искам да изтърна основните предимства, ако си водите лична статистика:

  • Чрез личната си статистика лесно можете да откриете и анализирате грешките си, особено ако използвате разнообразни залози. По този начин е възможно да откриете някои Ваши слаби места, когато залагате. Например, откроимо и лесно можете да забележите, че имате по-голям успех, когато залагате на единични залози, отколкото когато използвате прави колонки; справяте се по-добре, когато ползвате азиатски хендикап; нямате голям успех, когато използвате залози за голмайстори и др.
  • Чрез статистиката си можете да се концентрирате в областите на залагането, където сте добри и да премахнете тези области, в който не реализирате раелна печалба.
  • Ако залагате на няколко вида спорт, чрез статистиката си и правилен анализ, можете да откриете, в кой спортове се представяте най-добре и да се фокусирате над тях.
  • Можете да откриете в кой първенства сте най-добри. Така, въпреки че си мислите, че сте добри в дадено първенство, резултатите могат да покажат друго, което трябва да е индикация да събирате повече информация и да правите повече анализи там.
  • Всичко ще е пред Вас – всичките Ви залози, печелившите се открояват от губещите, пред Вас ще са цифри, а те не лъжат и са най-добрия начин да илюстрирате Вашето представяне.
  • Повечето punter-и използват няколко букита и чрез лична статистика лесно могат да обобщават данни от всички от тях.
  • Личната статистика дава бърз достъп до много важни  показатели като ROI.

Някои хора сега ще си кажат “Нямам нужда от това – всичко е в главата ми! Знам къде се представям добре и къде не!”. Да, така е. Но по-този начин имате просто генерална предстастава за това как се представяте и Ви липсват цифрите. А именно чрез тези цифри ще можете да управлявате и да се развивате по-добре. Така много от нещата, които са абстрактни в съзнанието Ви, ще придобият стойностни изражения и ще са във Ваша полза.

За тези от Вас, в които се зароди интерес към този метод, ще намерите прикачена готова таблица за записване на Вашата статистика в края на статията. Само въвеждате данните и всичко ще се изчислява автоматично. Не е трудно да се създаде такава таблица и можете да я модифицирате по Ваш вкус и по начин, който да Ви е максимално полезен според Вашите нужди.

Заключение

Воденето на лична статистика може само да подобри Вашето представяне и да Ви е от полза. Чрез този метод можете  да направите още една крачка към по-професионално израстване и да придобиете по-широк поглед върху нещата. Чрез статистиката лесно можете да наблюдавате движението на показатели като ROI, чиста печалба и др. – показатели, които са от голяма важност за всеки punter.

Тук можете да изтеглите таблица за записване на личната си статистикаизтегли екселска таблица за лична статистика.


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

2 Коментара за “Водете си лична статистика!”

#1 Пламен на 27 February, 2010 в 8:35 am

От 2 години залагам по разни букита.Но започнах да си водя статистика от тази година.Честно казано това си има добри и лоши страни.Добрите са ,че ти показва на кои спортове наблягаш,къде ти върви,какви суми си спечелил,връщайки се леко назад в историята на приключенията ти,цялата драма,която си преживял.Лошото е,че примерно ако си хванал някой як коефициент /над 1.50/ това може да те подведе и в следващ момент да се възгордееш и да почнеш да рискуваш необмислено.Също така /поне при мен/има следния проблем – когато не съм играл даден спорт и пусна залог – и примерно загубя,след това яко недоверие към него.Но знам,че всичко това е просто кофти уцелен залог.Да,кофти уцелен залог,но той ми струва скъпо.И нямам място и време за размотаване.Аз примерно имам уникалната способност щом загубя пари – за нула време да ги избивам.Не знам,превключвам на друго ниво и ела гле’й ‘фо ста’а :)) За последните 3 дни имам баланс 9:0 залози .От които оскубах ( +1154.65 € ) .Но трябва да се внимава много.Всички сме алчни,въпросът е да подтискаме колкото се може това си чувство.И да сме хиени.Това е много важно.Просто трябва да се дебне.Залагам в bet365 i b&win.Миналия месец бях във 2-рия посочен.Там има много опции за печалби,но от изкушението общо загубих – 7659 евро.На края на месеца бях с 2000 чиста печалба,но не е там въпроса.Тези – 7659 са изкарани и след това загубени пари.Но , , , така е.Вървя напред и няма място за отсъпление.Пачо,24,Видин.

#2 Пламен на 27 February, 2010 в 12:14 pm

Защо ми изтрихте коментара бе ?? К’во не ви изкефи ??
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Жребий Шампионска лига и Лига Европа

 

Следващата статия/прогноза : Генерална Стратегия за Залагане

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.