Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Дойде краят на сезона в Англия, а с него и един от най-важните финали за сезона.

Този мач е силно жадуван от всеки един играч на тези два отбора. Да играеш за финала на ФА Къп на Уембли е нещо, към което всеки се стреми. В мач като този не можем да очакваме нищо друго освен пълно себераздаване на играчите и изключителна мотивация. А докато играчите мерят сили на терена изглежда, че залога ще е още по-голям за двамата мениджъра.

Има известни спекулации за сигурността на позицията на Далгиш и някои твърдят, че той може да си отиде през лятото след един наречен от тях “слаб сезон”. Но едно е сигурно – ако шотландеца спечели тази купа, неговото място в отбора е непоклатимо и ще сложи край на подобни слухове. За Ливърпул да направят дабъл в първата година от тяхното “съживяване” ще бъде голям успех още повече имайки предвид колко години червените имаха трудности да носят трофей във витрината си. И ако това се случи, никой няма да съди слабата позиция на състава в лигата, но очкаванията за следващият сезон ще бъдат по-сериозни и тогава няма да има оправдания за завършване извън Топ 4.

За Ди Матео това е шанс да продължи да изненадва Абрамович. Руснакът хвърля редовно много средства за треньори, но ето че този, който му излезе най-евтино постига сериозни успехи. Много интересно ще бъде да проследим развитието на тази история, ако Ди Матео успее да донесе на милиардера така желаните трофей. Но при всички условия – новият наставник на Челси се оказа много приятна изненада, възроди до колкото бе възможно отбора за кратък период от време и сега ще се опита да завтърди това с истинки успехи. И каквото и да се случи с него, престоят му в лагера на Сините и ако успее да спечели трофей с тях, ще бъде страхотен трамплин за неговото бъдеще.

Определено ни очаква много напрегната и трудна среща. Тези финали имат характеристика да завършват със сравнително малък брой голове и много единоборства. Далглиш има малък морален трик, който може да използва върху играчите си тук – той не е губил от Челси откакто отново пое Ливърпул. Сините пък са с добър морал и инерция от постигнатите успехи напоследък. И на двата отбора им се насъбра много в последно време, но това ще остане в миналото, тъй като очаквам от тях да вдигнат нивото тук.

И както всяка подобна среща, очаквам да видим голяма битка в средата на терена. Очаквам също и двамата мениджъра да подходят по-консервативно и по-предпазливо – едва ли ще видим достатъчно играчи и на двата състава в предни позиции. Ще се избягват грешки, играчите ще се опитват може би изнервят противника си. Очаквам малко по-дефанзивни действия на двата отбора, по-трудно да се поема инициатива и по-затворена игра. В крайна сметка това може да накара двата отбора да се наутрализират взаимно и да не успеят да излъчат победител в редовното време. Не мога да разделя двата отбора тук, макар и разбираемо Челси да са до известна степен фаворити. Равенство от мен, разбира се с малки залози, поради характера на срещата.

Прогноза

  • Равен при 3.25 коефициент от BOOKIE_LINK с 3/10 единици залог

Непознат ( 1-2 )


Прогнозата е публикувана на 2012-05-03 23:32:01, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Ливърпул – Челси | ФА Къп | Финал | Събота | 19:15”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Сан Антонио Спърс – Юта Джаз | мач N2 | НБА | Плейофи 2012 | Четвъртък | 02:00

 

Следващата статия/прогноза : Бостън Селтикс – Атланта Хоукс | мач N4 | НБА | Плейофи 2012 | Понеделник | 02:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.