Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

След поредните си невероятни последни минути, Далас записаха 3та победа в мач N5 от финалната серия и са само на един успех от заветната цел.

Маями (14-6, 12-7-1 ATS, 11-9 O/U) ще трябва да почакат с празнуването ако не до следващия сезон, то поне до края на мач N7. След като Горещите определено бяха по-добрия отбор в по-голямата част от първите 4 двубоя, те не успяха да се възползват от това свое надмощие и преди началото на мач N5 от серията, резултата бе едва 2:2. И точно след този 4ти двубой, ЛеБрон Джеймс, който отбеляза рекордно ниските за него 8 точки в него, публикува в Tweeter акаунта си крайно решителното “Now or never!” (Сега или никога). Но явно ЛеБрон забрави, че какъвто и да бе изхода от двубоя, това “Now or never” повече важи точно за този двубой довечера, тъй като това е мача, в който титлата може да бъде решена. Но въпреки явната мотивация, която Джеймс показа с този tweet, представянето му, въпреки трипъл-дабъла който записа (17 точки, 10 борби, 10 асистенции), не бе на нужното ниво, като присъствието му на полето в последната част отново не се усети осезаемо, когато ЛеБрон вкара едва 2 точки и пропусна няколко изстрела. Освен това, проблема за Маями дойде и от ранната контузия на Дуейн Уейд в хълбока, заради която звездата на Маями пропусна известна част от двубоя, а представянето му в останалата определено бе повлияно от тази травма. И въпреки че Уейд заяви, че ще е добре за този двубой, предстои да видим дали това наистина ще е така. Да, несъмнено мотивацията на Маями ще е на изключително високо ниво, още повече че двубоя ще е пред собствената им публика, но от изявленията на ЛеБрон Джеймс можем да съдим, че това беше така и преди двубой N5, но всички видяхме крайния резултат.

Далас (15-5, 14-4-2 ATS, 11-9 O/U) след като в първите 4 двубоя от серията играха на изключително ниво почти само в последните части на срещите, в мач N5 записаха първия си силен цял двубой и за първи път влязоха в четвъртата част като водещи в резултата (84:79). Но въпреки това, 4:37 преди края на срещата, Далас, след като допуснаха една негативна серия от 0-9 в полза на противника, изоставаха с 95:99. И точно тогава започна поредната изумителна тяхна игра в заключителните моменти на двубоите. С 3 тройки (2 на Джейсън Тери и една на Джейсън Кид) и една забивка на Дирк Новицки, играчите на Маверикс изправиха за пореден път феновете си на крака и след 108:101, 33 секунди преди края на срещата, си осигуриха така важната победа. И след няколко двубоя, в които играта на повечето баскетболисти на Маверикс не спореше, в двубой N5 може би единствено Шон Мериън не се представи на високо ниво, но за сметка на това нямаше кой да спре останалите играчи на Далас, които завършиха с 13 успешни от 19 опита от тройката. А тази вечер, Далас гостуват в зала, в която са спечелили 2 от 3те двубоя през сезона досега и ако повторят дори и отчасти играта си от предния мач, то имат възможността да затруднят максимално своя домакин, а защо не и да се приберат към Тексас още тази нощ с по един пръстен.

Прогноза: победа за Далас Маверикс, при коефициент 2.95, със залог 6/10.

Маями Хийт 95:105 Далас Маверикс

Успех.


Познат


Прогнозата е публикувана на 2011-06-12 16:05:30, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Маями Хийт – Далас Маверикс, мач N6 | НБА | Финали 2011 | Понеделник | 03:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Далас Маверикс – Маями Хийт, мач N5 | НБА | Финали 2011 | Петък | 04:00

 

Следващата статия/прогноза : Далас Маверикс са новите шампиони в НБА!

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.