Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

С току-що спечеления двубой със 105:95 в Маями, Далас съвсем заслужено се окичиха с призванието “Шампиони в НБА” за първи път в историята си.

Въпреки доста слабия мач на Дирк Новицки, който завърши със стрелба 9-27, като дори бе 6-23 малко преди края на срещата, с невероятна игра на Джейсън Тери (27 точки, 11-16 стрелба) и Джей Джей Бареа (15 точки, 7-12 стрелба), Далас Маверикс спечелиха 6тия двубой от серията, с което си осигуриха така нужната им за крайния успех 4та победа и взеха реванш от Маями за загубата във Финалите през 2006 година. И въпреки слабата игра на Новицки в тази среща, абсолютно заслужено и без никакво съмнение, германеца бе награден с отличието MVP на Финалите. Честито на Далас и на всички техни фенове!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Далас Маверикс са новите шампиони в НБА!”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Маями Хийт – Далас Маверикс, мач N6 | НБА | Финали 2011 | Понеделник | 03:00

 

Следващата статия/прогноза : Дирк Новицки – Гениалният самотник

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.