Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Още един стадион, на който ще бъде отдадена почин на Гари Спийд и сериозни надежди на феновете за 3-та поредна победа на Карамелите в лигата.

Стоук имаха среща от Лига Европа в четвъртък и това по правило означава, че Грънчарите ще загубят тази среща – това бе желязно правило в последно време. След срещите си от турнира през седмицата, Стоук досега винаги губеше в лигата съответно от Съндърлан (4-0), Суонзи (2-0), Арсенал (3-1), Волтън (5-0). Резултатите показват, че освен че момчетата на Пюлис не обичат да играят след среща в Лига Европа, те винаги досега са допуснали тежки загуби, а последната от тях, от Болтън, дори бе най-тежката от тях. Болтън в момента не се намират в добра форма и загуба с 5 – 0 от този отбор определено е наранило самочувствието на Стоук.

Генерално погледната трябва да поздравим Пюлис за желанието, което показва в Лига Европа и най-вече за това, че този отбор, макар и по-скоро неочаквано, се класира в еминационната фаза. При това нищо чудно да видим Стоук в някой от по-напредналите стадии на турнира. За сметка на това обаче играта им във Висшата Лига страда и дори само по таблицата това си личи. Разбира се, това изглежда нормално имайки предвид, че Грънчарите не са отбор с такъв опит, широк състав и редица други причини, който им пречат да се представят винаги на ниво и 100% на няколкото фронта, в който участват. Отборът има приоритети и изглежда, че Пюлис бе решил Лига Европа да има висок такъв, за което много хора го приветстват.

През този сезон Дейвид Мойс ще навърши 10 години начело на отбора – за тези години той много често е критикуван за това, че не носел титли или международно участие на отбора си. Но според мен, Мойс върши добра работа в този отбор и това, което много хора забравят са изключителното ограничените ресурси, с който той разполага. В тази ситуация Карамелите не могат да са топ отбор и феновете трябва да са благодарни, че Мой е толкова предан на отбора и винаги завършва в горната част на таблица – където е справедливо да бъдат.

Евертън са в поредица от 2 поредни победи и мисля, че тук ще вземат 3-тата такава. Отборът натрупа много загуби в последно време, но това бе основно заради тежката им програма – състава игра със Сити, Ливърпул, Челси, Юнайтед и Нюкасъл! Съвсем нормано бе да загубят доста точки от тези срещи, но това вече е в миналото – сега важното е да наваксат тези точки в далеч по-лесните срещи. И имайки предвид, че този отбор ще има домакинският превес, не се намират в лоша форма, ще търсят 3-та поредна победа, а Стоук по-принцип изглежда далеч по-нестабилни този сезон, най-вече когато са има среща от Лига Европа през седмицата, мога да си представя Карамелите да спречелят 3-те точки тук.

Прогноза

  • Евертън -0.5 при 1.72 коефициент от BOOKIE_LINK с 9/10 единици залог

Непознат ( 1-2 )


Прогнозата е публикувана на 2011-12-03 17:10:02, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Евертън – Стоук Сити | Премиършип | Неделя | 17:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Криза в Челси?

 

Следващата статия/прогноза : Челси – Валенсия | Шампионска Лига | Група Е | Вторник | 21:45

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.