Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Евро 2012 е съвсем близо, като до началото му остават едва 8 дни и определено е време да започнем подготовката за така дългоочакваното от всички футболни запалянковци събитие.

Тъй като е рано за прогнози за първите двубои от групите, ще ви предложим поредица от статии с по-интересните, и заслужаващи внимание, от т.нар. Специални залози (Антепост). Ще започнем със залога “Точки за отбор в групата”. Тук, а и за други залози, ще предложим няколко възможности за залог, тъй като определено има залози, където може да се направи повече от 1 избор, и то никак не лишени от смисъл.
Чехия да спечели под 3 точки в Група А (при точно 3 точки, залога губи), при коефициент 3.20 в BOOKIE_LINK – Чехите са далеч от най-добрата си форма, като и класирането им за това Европейско не дойде по най-лесния начин. След като бяха в група с отборите на Испания, Шотландия, Литва и Лихтенщайн, мнозина очакваха издънки само срещу Испания, но Чехия “съумяха” да изгубят като домакини и на Литва. Наложи се дори тима да мине през баражите, където победи на 2 пъти Черна Гора (1:0 и 2:0), но и в тези мачове се забелязаха проблеми в тима. А сега, в група с домакина Полша, способната на изненади Русия и изключително дефанзивната Гърция, на Чехите ще им е много трудно. Съвсем спокойно можем да очакваме съдийска подкрепа за домакините от Полша (и евентуално загуба на Чехия в този двубой, още повече че той е последния и най-вероятно ще е решаващ за това кой отбор да продължи на 1/4-финалите) и много проблеми срещу другите 2 отбора в групата. Така че, лично аз не виждам къде Чехия могат да запишат победа и не очаквам повече от 2 точки на техния актив. Залог 1/10.


Италия да спечели 4 или 5 точки в Група C, при коефициент 2.87 в BOOKIE_LINK – Италианците въпреки че практикуват сравнително по-атакуващ стил на игра при Чезаре Прандели, но класата на тима е далеч от тази от преди няколко години, а в предни позиции определено липсват завършващите футболисти. Италианците стартират с мач срещу Испания, които победиха за последно с 2:1 в приятелски мач, но този път залога ще е различен. Лично аз очаквам един много изнервен мач и за двата отбора, които няма да искат да загубят на старта на първенството, и един Х би бил доста резонен. След това Италия имат мач с Хърватска, който отново не очаквам да е лесен и най-вероятно всичко ще се реши в последната среща на “Адзурите” срещу Ейре. Залог 1/10.


Полша да спечели над 4 точки в Група А (при точно 4 точки, залога губи), при коефициент 2.25 в BOOKIE_LINK – Полша несъмнено ще имат по-лесната задача от двата домакински отбора за продължаване в 1/4-финалната фаза. Да, тимът е може би един от най-слабите на това Европейско първенство, но е в доста равностойна група, като никой от останалите отбори не превъзхожда значително Поляците. Да не забравяме и фактора “домакинство” и склонноста на съдиите да помагат на тези отбори, а и факта, че все пак Поляците могат да покажат и нещо стойностно, които са без загуба в последните си 5 приятелски срещи (1:1 с Португалия, 1:0 срещу отборите на Босна, Унгария, Латвия и Словакия), а успяха да направят и 2:2 с Германия преди време. Залог 1/10.


Ирландия да спечели под 2 точки в група C (при точно 2 точки, залога губи), при коефициент 2.10 в BOOKIE_LINK – Очакванията ми са Ирландия да са отборът с най-нисък актив на това първенство. Тимът е в изключително неблагоприятна група, в компанията на Испания, Италия и Хърватска, като и 3те отбора ще са пределно наясно, че класирането им за 1/4-финалите може да зависи именно от това дали са успели да победят Ейре. Джовани Трапатони изгради един сравнително боеспособен отбор, който практикува класическото “Катеначо”, но не е непробиваем и въпреки че с голяма доза късмет, Ирландците могат да запишат и повече от 1 равенство, по-логично ми се струва максимум един Х за Ейре. Залог 1/10.


Швеция да спечели над 4 точки в Група D (при точно 4 точки, залога губи), при коефициент 4 в BOOKIE_LINK – Може би най-рисковия залог от тази група специални залози, но предвид коефициента, пробването му си заслужава. Швеция не попаднаха в най-лесната група, в компанията на Франция, Англия и Украйна, но при добро стечение на обстоятелствата, поне 5 точки съвсем не са непостижими за “Тре Кунур”. Тимът започва с много тежък мач срещу Украйна, където можем да видим съдийски аванти за домакините, но дори и с такива, Шведите имат силите дори да победят Украйна. След това тимът ще играе срещу Англия, която лично аз не очаквам да победи Франция (както и доста по-сериозни издънки, но за това ще говорим по-нататък) и ще се нуждае от победа в тази среща. Това очаквам да създаде още повече напрежение в англичаните (които най-вероятн отново ще са с очаквания едва ли не за титла) и един добър резултат за Швеция не би бил нелогичен. А в последната си среща, тимът играе срещу Франция, която очаквам да е успяла да спечели 2та си двубоя дотогава и е доста възможно дори да загуби от Швеция, за да не успеят Англичаните да се класират напред при тяхна победа над Украйна. Да, доста конспирации се събраха, но не мисля, че са лишени от смисъл. Залог 1/10.

И в крайна сметка, ако трябва да избирам един от тези залози, то той може би ще е Чехия да спечелят под 3 точки в Група А, при коефициент 3.20 в BOOKIE_LINK.

 


Непознат


Прогнозата е публикувана на 2012-05-31 10:51:32, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Евро 2012 – Специални залози | Част 1”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Холандия – България | Приятелска среща | Събота | 21:00

 

Следващата статия/прогноза : Евро 2012 – Специални залози | Част 2

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.