Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

cri-serПървият мач от група Е ще ни предложи сблъсък между два отбора, които ще се борят за 2рото място и двубоят е от изключително значение за тях.

Коста Рика са определяни като аутсайдер в тази група, но същата беше ситуацията и преди 4 години, когато никой не слагаше отборът в сметките в компанията на Англия, Италия и Уругвай, но костариканците напук на всички прогнози спечелиха първото място в групата, оставайки “зад борда” Англия и Италия. Не само това, но и тимът стигна до 1/4 финалите, където загуби след дузпи от Холандия. Сега, Коста Рика пристига в Русия с почти същия състав, само с различен треньор в лицето на Оскар Рамирес, и едва ли можем да очакваме някакво подценяване от другите отбори в групата. Това, обаче, не мисля, че ще попречи на представянето на костариканци. Отборът практикува един доста компактен футбол, с много добра игра в защита, но и изключително динамична и директна игра, когато те трябва да атакуват. Един стил, който очаквам да създаде много проблеми не само на Сърбия, но и на Швейцария, а защо не и на Бразилия. Коста Рика бяха победени от Англия и Белгия в последните си два приятелски мача преди първенството, съответно с 1:2 и 0:4, но срещу Сърбия очаквам далеч по-стабилна игра от играчите на Рамирес. Кейлор Навас ще е човекът, от когото отново ще се очакват чудеса на това първенство и предвид изключително добрите игри на Навас в най-важните срещи на отборите си, няма да е изненада ако той отново се превърне в герой за страната си.

Сърбия, както вече споменахме в статията със специалните залози, пристигната в Русия раздирани от скандали с ръководните фактори в сръбския футбол, треньорската смяна в състава и множеството извикани футболисти, които не участваха в квалификационния цикъл, за сметка на тези, които извоюваха мястото на западните ни комшии на това първенство. Тимът разгроми Боливия с 5:1 в последния си двубой преди първенството, но едва ли Боливия в приятелски мач могат да са мерило за някаква класа. Сърбите разполагат с доста класни играчи, в лицето на Иванович, Коларов, Матия, Ляич и, разбира се, Милинкович-Савич, но няма да е изненада за никого ако тези играчи не се разбират на терена и не успеят да оправдавят очакванията за добро представяне. Лично по мое мнение, това ще се случи, особено след смяната на Славолюб Муслин, който беше създал една много добра отборна атмосфера в отбора, а едва ли в момента можем да говорим за нещо подобно. Сърбите излизат като фаворит в тази среща, което предвид обстоятелствата в отбора може да им изиграе много лоша шега и няма да се учудя ако тимът не стартира по най-добрия начин този шампионат.

Прогноза: Коста Рика (+0.5 АХ), при коефициент 2.00 в BOOKIE_LINK, със залог 6/10.
И един доста по-рисков залог би бил чиста победа за Коста Рика при коефициент 5.00, отново в BOOKIE_LINK.

Успех.


Непознат ( 0 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2018-06-16 15:52:58, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Коста Рика – Сърбия | Световно 2018 | Група Е | Неделя | 15:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Перу – Дания | Световно 2018 | Група C | Събота | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Германия – Мексико | Световно 2018 | Група F | Неделя | 18:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.