Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Двата отбора не успяха да направят ниско-резултатния двубой, който очаквахме снощи, но тази вечер това вече трябва да се случи.

Вашингтон (1-10, 3-8 ATS, 2-9 O/U) до голяма степен оправдаха очакванията ми в снощната среща, като отбелязаните от тях 89 точки се дължаха повече на по-бързото темпо, което наложиха Фили, отколкото на някакви качества в атака на Уизърдс. Рашард Люис бе най-резултатния играч за гостите със своите 16 точки, като едва ли тази вечер ще е лесно за някой от баскетболистите на столичани да отбележи повече. Но защитата на отбора бе повече от трагична, допускайки цели 120 точки в собствения си кош, като основен проблем пред Уизърдс бяха бързите контра-атаки на 76ърс, чрез които домакините отбелязаха цели 32 точки. Но тази вечер, след снощната среща между двата отбора, очаквам малко по-забавено темпо на игра и въпреки че трибуните във “Верайзън Сентър” отново ще са полу-празни, донякъде това да “спомогне” за по-лека загуба на домакините. Както споменах и в предната прогноза, нападението на Уизърдс е най-слабото в НБА.

Филаделфия (8-3, 8-2-1 ATS, 4-7 O/U) продължиха с наистина феноменалните си домакински игри снощи, спечелвайки с убедителната разлика от 31 точки и наистина прогреса, който този отбор показва под ръководството на Дъг Колинс е впечатляващ. Въпреки че в тима няма някоя супер-звезда (може би донякъде изключение прави Андре Игуодала, но не мисля че можем да го причислим към категорията на супер-звездите в Асоциацията), отборния дух и химията между играчите на 76ърс е наистина впечатляваща, като определено правят впечатление повечето от атаките на тима, в които всеки играч търси свободен свой съотборник, вместо да се “лакоми” да отбелязва. След снощните 120 точки отбелязани от Фили, тимът се изкачи на 3то място по резултатност със средно по 101.2 точки на мач, като процента на успешни стрелби за 76ърс бе повече от добър, с общо 55.3% вкарани кошове и 66.7% от линията за 3 точки. Джоди Мийкс отбеляза най-много точки за своя отбор – 26, като вкара 10 от 11те си стрелби, като едва ли това ще се повтори във втора поредна вечер. И въпреки че повечето от титулярите на тима не прекараха много време на полето, очаквам по-ниска резултатност от тях тая вечер, като обаче мисля, че Фили имат силите да покрият и хендикапа срещу тотално безнадеждните Уизърдс.

Прогноза: Филаделфия 76ърс (-8) и под 186.5 точки в мача, при общ коефициент от 3.64 в BOOKIE_LINK, със залог 5/10.

Успех.


Непознат ( 90-103 )


Прогнозата е публикувана на 2012-01-14 19:27:27, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Вашингтон Уизърдс – Филаделфия 76ърс | НБА | Неделя | 02:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Майорка – Реал Мадрид | Примера | Събота | 21:00

 

Следващата статия/прогноза : Лос Анджелис Клипърс – Лос Анджелис Лейкърс | НБА | Неделя | 05:30

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.