Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Въпреки че при всеки двубой на нашите национали си мисля, че сме стигнали дъното, те още в следващия правят всичко възможно да опровергаят това и да покажат, че има накъде по-зле да става. Както се случи отново и сега..

Украйна продължават подготовката за домашното Европейско първенство и след като преди няколко дни Платини заяви, че страната е “почти готова” за домакинството, то сега остава и футболистите на Олег Блокхин да покажат, че са “почти готови”. В интерес на истината, украинците не се представят никак добре в приятелските си срещи досега, като са с 4 поредни загуби и феновете на тима не са никак оптимистично настроени за представянето на Европейското догодина. Но тези загуби дойдоха срещу доста по-класни отбори от нашия, в лицето на Франция, Швеция, Уругвай и Чехия, докато преди това Украйна постигнаха една победа над Узбекистан с 2:0, а нивото на футбола ни в момента се доближава доста до това в бившата съветска република и украинците имат много добра възможност да си понапомпат самочувствието с една победа над сватбарско настроените ни футболисти.

България за пореден път ще гледа голямо първенство по телевизорите, което вече се превръща в традиция съизмерима с изгряването и залязването на слънцето всеки ден. Този квалификационен цикъл обаче се оказа тотален провал, след като бяхме от отборите тип “който не ги е хванал, той не ги е бил”. Дори успяхме да влезем във футболната история, като отборът, който смени 3ма треньори за едва един квалификационен цикъл, или иначе казано 8 официални двубоя. Настоящият селекционер Мишо Мадански, може би е най-удобният за ръководството, тъй като е от хората, които никога няма да кажат нещо накриво за ръководителите си, а просто са доволни от поста, който заемат. Но определено е доста по-добър вариант от Матеус, най-вече от гледна точка на това, че с такива футболисти, толкова, но заплатата му е в пъти по-ниска от тази на “германския специалист”. Мадански обаче, вече заяви, че е изключително доволен от футболистите с които разполага. Сигурно вижда в завърналият се Валери Божинов Уейн Рууни. Стилиян Петров също каза, че очаква много от младите, като Георги Миланов бил с изключителен потенциал и не сме виждали халф като него. Същото е казвано не един път за идващите от долу млади футболисти, но хората, които обикалят дискотеките със сигурност са ги виждали и то сигурно в доста неприлично състояние. А като заговорихме за това, настроенията в отбора най-вероятно ще са ориентирани повече към “сватбата на годината”, на която Николета ще стане Божинова, докато Валери отдавна си е станал Лозанов/а. И докато се правят сватби между две срещи на националите, а играчите са далеч по-дейни на такива мероприятия отколкото на терена, нищо добро не ни чака..

Прогноза: Украйна (-1 АХ) при коефициент 2.025 в BOOKIE_LINK, със залог 5/10.
(5/10 само защото е приятелски мач и не е ясно дали Блокхин няма да прави експерименти със състава си, а нашите “ритни-топковци” са показвали, че когато не играят за нищо винаги дават повече от себе си..иначе щеше да е поне 9/10)

Успех. 


Познат ( 3-0 )


Прогнозата е публикувана на 2011-10-06 14:05:08, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Няма свързани етикети

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Украйна – България | Приятелска среща | Петък | 21:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Турция – Германия | Квалификации за Евро 2012 | Група A | Петък | 21:30

 

Следващата статия/прогноза : Черна Гора – Англия | Квалификации за Евро 2012 | Група G | Петък | 20:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.