Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Швейцария - Коста РикаШвейцария са изключително близо до класиране в следващата фаза и ще търси да си гарантира продължаването напред в турнира в последния си мач срещу елиминираният вече състав на Коста Рика.

Швейцарците се представиха подобаващо за момента в тази група и точно според очакванията ни – успяха да победят Сърбия, който беше директният им претендент за класиране напред и успяха да измъкнат точка от Бразлия. В последният кръг се очаква бразилците да победят Сърбия и с това да затвърдят лидерската си позиция и такъв сценарий ще бъде възможно най-благоприятния за Швейцария, тъй като изходът от този мач няма да промени нищо. Въпреки това, не очаквам те да оставят нещата на съдбата, особено след като това трябва да бъде най-удобният им от трите мач – по-скоро те ще се опитат да победят в тази среща и да не оставят нищо на случайността.

Швейцария несъмнено е по-класният от двата отбора – от гледна точка на играчи, дисциплина, опит и може би всеки друг аспект на играта. Мисля, че те ще продължат солидната си игра от предишните мачове и тук и ще играят само за победата, за да гарантират продължаването си напред. Преди дни, гледайки този мач, веднага ми изникваше залога за победа на Швейцария без да допуснат гол (което сега има около 2.50 коефициент), тъй като очаквам европейците да си свършат работата в този мач, а съперникът не успя да отбележи нито един гол в предишните си два мача. Но всъщност Коста Рика играха добре срещу Бразилия, който имаха нужда от 91 минути за да отбележат гол. Сега след като са елиминирани от турнира има шанс да заиграят по-освободено и доста по-рисковано и да се опитат да отбележат поне един гол на този турнир. Все още очаквам Швейцария да вземе 3-те точки, но имайки това предвид, ще се огранича само до чиста победа за тях.

Прогноза

  • Швейцария при 1.75 от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог

Непознат ( 2 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2018-06-27 08:26:58, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Швейцария – Коста Рика | Група Е | Сряда | 21:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Южна Корея – Германия | Световно 2018 | Група F | Сряда | 17:00

 

Следващата статия/прогноза : Сенегал – Колумбия | Световно 2018 | Група H | Четвъртък | 17:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.