Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Финикс очаквано загубиха от ЛА Лейкърс в предишния си двубой и тази вечер всички предпоставки за втора поредна загуба пред собствена публика са налице.

Финикс (14-19, 12-19-2 ATS), както казах и преди, разчитаха донякъде новопривлечените играчи да помогнат на отбора, но по всичко изглежда, че Плейофите ще останат мираж за Слънцата през този сезон. Може би, ако отбора бе в по-слабата Източна Конференция, щеше да има някакви шансове за класиране, но в Западната, това едва ли ще се случи. И въпреки, че през големи периоди от двубоя с ЛА, Финикс играха доста прилично, все пак в крайна сметка загубиха с 95:99, като освен класа, се видя и липса на мотивация и решителност във важни моменти от срещата. А довечера ги чака дори може би по-тежък противник в лицето на Ню Йорк Никс, които израснаха неимоверно през този сезон и са жадни за нови и нови победи, а срещу остарелите играчи на Финикс имат много добра възможност да запишат още една такава на своята сметка.

Ню Йорк (20-14, 22-11-1 ATS) са се устремили решително към Плейофите през тази година и ако продължават да играят по начина, по който го правят в момента, ще успеят да реализират целта си. Амар’е Студамайър определено си възроди кариерата, която бе тръгнала лека полека надолу, именно в отбора на Финикс и със сигурност, Амар’е ще иска да напомни тази вечер на бившия си отбор за качествата си, които безспорно са доста. Още повече, че изобщо не виждам как някой от Финикс ще успее да спре Амар’е и лично аз очаквам поредния мач с над 30 точки за крилото на Никс. Друго голямо предимство на Ню Йорк в тази среща ще е значително по-ниската средна възраст на отбора, която им позволява на Майк Ди Антъни (бивш треньор на Финикс) да играе повече време с титулярите си, докато колегата му Алвин Гентри ще трябва да разчита до голяма степен на играчите от пейката, които като се изключат някои периодични избухвания не са на кой знае какво ниво. Ню Йорк са и един от най-добре играещите отбори далеч от собствената си зала, по отношение на спреда, с 13-4 ATS във всичките си гостувания. Но в търсене на по-високия коефициент ще заложа за чиста победа на Нюйоркчани.

Прогноза: Ню Йорк Никс (+2.5) при коефициент 1.90 в BOOKIE_LINK, със залог 8/10.

Финикс Сънс 96:121 Ню Йорк Никс

Успех.


Познат ( НБА )


Прогнозата е публикувана на 2011-01-07 15:01:45, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Финикс Сънс – Ню Йорк Никс | НБА | Събота | 05:30”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Далас Маверикс – Оклахома Сити Тъндър | НБА | Петък | 03:00

 

Следващата статия/прогноза : Лос Анджелис Лейкърс – Ню Орлиънс Хорнетс | НБА | Събота | 05:30

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.