Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Интересен сблъсък на два отбора, които се превърнаха от аутсайдери в отбори в средата на таблицата.

Стоук и Съндърланд имат доста отличителен почерк през този сезон досега и той изглежда много си прилича на моменти. Със стила на Грънчарите вече сме доста привикнали и едва ли някои очаква той да се промени скоро – той просто е успешен за тях. Те отново ще подходят много физически към тази среща, дефанзивно ориенритани, ще затворят пространствата и няма да дадат много шансове на гостите. Разбира се, силно ще разчитат за пореден път на статичните положения.

Съндърланд имат подобен подход от началото на сезона основно в мачовете си като гости. Черните Котки силно акцентират върху защитата и средата на терена и подобно на Стоук – държат пространствата затвори като основната им цел е да не оставят противника да играе. Типично в този ред на мисли, Съндърланд предпочитат стил на игра на контраатаки във визитите си.

Очаквам двата отбора да наблегнат силно за защитата, така както правят в досегашните си мачове. Стоук може би ще има повече инициатива поради домакинският превес, но очаквам Съндърланд да успее да ги удържи. От друга страна, и двата състава имат сериозни притеснения в офанзивната си игра. Като изключим Крауч за домакините и Флетчър за гостите, нападението на двете страни изглежда доста бледо и непродуктивно в момента. Така само с по един ас, на който ще разчитат в предни позиции, ще бъде още по-лесно за двете защити и по-лесно ще се неутрализират и в тази фаза на играта.

Прогноза

  • Под 2.25 гола при 1.8 коефициент от BOOKIE_LINK с 8/10 единици залог

Познат ( 0-0 )


Прогнозата е публикувана на 2012-10-26 21:39:21, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Стоук – Съндърланд | Премиършип | Събота | 17:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Дортмунд – Реал Мадрид | Шампионска Лига | Група D | Сряда | 21:45

 

Следващата статия/прогноза : Евертън – Ливърпул | Премиършип | Неделя | 15:30

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.