Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Статистики Beta 1.1

Публикувано на от

Пуснах Beta 1.1 на сайта за футболни статистики. Все още е далеч от това, което си го представям и това което ще бъде, но основите са положени. Идеята около, която се върти е да се навигира максимално бързо без много презареждания и същевременно да има максимално много информация. За сега бързата навигация е постигната с табове, които не презареждат целия сайт а само нужната информация, и разни изкачащите прозорци.За какво точно става дума:
Още със самото влизане зарежда класирането във Висшата лига на Англия, а отгоре има 4 таба, съответно различните таблици (Класиране, Класиране домакин, Класиране гост, Всички). Във всяка от таблиците, до всеки един отбор има колона с иконка (i). Като щракнете на тази икона изкача подвижен прозорец, в който са последните резултати на отбора. Под таблиците класиране има последните 10 резултата, ако в базата данни има информация за предстоящи мачове ги изкарва, а най-отдолу са последните спортни новини за съответната държава. Въобще защо ли го обеснявам сякаш правя инструкции за ползване на сложен уред, докато целта е точно обратната, пробвайте и ще разберете.

В момента няма нито подробното търсене, което го имаше в предната версия, нито можете да сравните два отбора, но е въпрос на часове да добавя сравнението на двата отбора. По план ще има около 25 първенства, но за сега са само пет:
Англия – Висша лига
Германия – Бундеслига
Испания – Премиера Дивизион
Италия – Серия А
Франция – Лига 1. Останалите ще ги добавя след като сайта придобие сравнително готов вид. Отново по план горните линкове с отборите ще са логотата на отборите, имам логотата, направих ги, но не ми хареса как стоят и затова ги махнах, за сега.

Общо взето по план има да се правят доста неща, а в процеса на правенето им ми хрумват все нови и нови неща, затова и пускам бета версии, за да видя реакции, да чуя впечатления и критики. Независимо какви, било то “Ти луд ли си ?”

Линк: Футболни статистики


 

Категория : Безкатегория

Няма свързани етикети

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

3 Коментара за “Статистики Beta 1.1”

#1 Daten на 2 October, 2008 в 3:05 pm

Aide kasmet, i da izduha6 winner-a. 😉

#2 Morski на 23 December, 2008 в 6:10 pm

Предлагаш невероятно много информация- Браво.
Същата я има и в други страници, но при тебе е на български- невероятен плюс.
Дори се чудя защо го правиш.
Една забележка от непрофесионалист- малко е странен начина на ‘поднасяне’. Всичко има, но не е интуитивно. Търся нещо,знам че го има, но не мога да го намеря или го намирам не там, където очаквам.Меню от ляво, меню от горе, ликове безчет- малко шашващо.
Дерзай. Единствен си.

#3 Станислав Колев на 29 December, 2008 в 3:54 am

” …малко е странен начина на ‘поднасяне’ …”
Относно статистиките ли говориш или за този сайт с прогнозите, а може би и за двата ?
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Необосновани прогнози за 30.09.2008

 

Следващата статия/прогноза : Тв Футболна програма – 04/05.10.2008

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.