Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Нов Дизайн и Лого !

Публикувано на от

Старият дизайн беше удобен или просто бях прекалено свикнал с него, но вече е налице изцяло нов дизайн, за добро надявам се. Освен с нов дизайн се сдобихме и с лого, което виждате в ляво.

Новият дизайн не само, че изглежда много по-добре от стария, a е и доста по-функционален, като се започне от големите табовете в най-горната част, които ясно показват на коя секция от сайта си (между другото счита се, че Леонардо да Винчи е изобретателят на табовете като средство за разделяне на страници на книги, това се случва някъде в края на XV век), мине се през сливащите се линкове в страничните менюта и се стигне до най-долната част, където има разположени линкове за бърз достап до различни части от сайта. Междуредиото е доста уголемено, за да не се губи реда, който се чете. Естесвено има още неща за дооправя и изкусуряване, но когато само един човек се занимава с техническата поддръжка и дизайна, нещата не стават толкова бързо колкото му се искат. Единствения недостатък на новия дизайн за момента ми се вижда липсата на падащите менюта на статистиките и коефициентите, но това се преживява лесно.

Нека ни е честит и ни донесе още повече късмет ! Та какво е вашето мнение харесва ли ви, не ви ли харесва, кое ви допада, кое не ?


 

Категория : Безкатегория

Няма свързани етикети

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

5 Коментара за “Нов Дизайн и Лого !”

#1 Господин Димитров на 19 January, 2010 в 5:03 am

Честит да ти е новия дизайн!
Ще трябва малко време, докато се свикне кое къде е, но иначе радва. А, и някои неща искат да се пипнат, като примерно да се центрира самия пост, в момента стои ми стои съвсем малко в ляво. “Категории”, “Подбрани статии” и подобните може да им измислиш друг цвят, че в момента малко ми се сливат със самите линкове, които съдържат.

Единственият минус за мен е логото – някак си не ми се връзва със сайта.

П.С. Караш ме да се замисля за смяна на дизайна на Прогнозите.ком, бая годинки му се натрупаха и на него, но го няма PHP мастъра и ако сгафя нещо, няма кой да го оправи.

#2 Станислав Колев на 19 January, 2010 в 5:32 am

Мерси !
Центрирах поста. Не беше центриран понеже на разделителната способност с която съм си изглеждаше в средата, но явно при по-голяма не е точно така.
Цветовете на линкове / заглавия ще ги бутна като се натрупа малко информация, то ще си покаже на база боунс рейта :)
Бяха предложени няколко вариант за лого и този ми допадна най-много въпреки, че на колкото човека покажа вариантите харесват някое друго.
Прогнозите.ком си е с готин темплайт, докато тук предишния наблягаше основно на функционалност и целта беше да няма много елементи, които да създават излишен шум. С този се внесоха доста такива, но и това подлежи на последваща оценка.
Сега като гледам и цвета на текста в полетата за коментари трябва да се потъмни малко, че почнах да се зверя за да видя какво пише. Определено има още неща за доработка. но просто го правя вече от над месец и нямах търпение да видя как ще се държи в реални условия :)

#3 Господин Димитров на 19 January, 2010 в 6:38 am

От нулата ли си го писал?

Не знам дали се дължи на темата, но сега забелязвам, че сайта “не помни”, че преди съм писал коментари, т.е. трябва да си пиша данните отново.

#4 Станислав Колев на 19 January, 2010 в 3:02 pm

От самата нула.

Това за помненето е пълна мистерия от къде се оправя …

#5 Генади на 20 January, 2010 в 8:40 pm

Бравооо
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Лос Анджелис Лейкърс – Орландо Меджик

 

Следващата статия/прогноза : Кливлънд Кавалиърс – Лос Анджелис Лейкърс

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.