Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Холандия и Япония са двата отбора, които оглавяват група E след първият кръг, като в тази среща те ще спорят за лидерската позиция.

Без да покажат кой знае колко блестяща игра в мача срещу Дания, лалетата спречелиха мача с 2 – 0. Определено можем да очакваме подобрение от тях в тази среща, тъй като van Marwijk е наясно, че не това е играта, която трябва да показва неговият отбор. Van Persie не бе толкова опасен колкото сме свикнали да го виждаме в националният отбор, но очаквам това да се промени. Смени не се очакват в отбора, но този път Robben е почти физически възстановен и можем да очакваме евентуално негово включване, ако се наложи. А при негово влизане и може би на Elia, можем да очакваме един много по-динамичен отбор на Холандия и може би точно от това те имат нужда за да отприщят своята сила.

Японците изиграха една много дисциплиниран мач срещу Камерун и това им донесе много важни 3 точки. Не можем да кажем, че отбора впечетли с нещо (може би с изключение на вратаря Kawashima), като азиатците не бяха особено опасни в офанзива с едва 2 два точни удара, от който Honda успя щастливо да реализира едното. Okada, заяви, че неговият отбор няма никакъв шанс срещу Холандия, ако играе по-този начин и ще им се наложи да вдигнат нивото.

И двата отбора се очаква да вдигнат нивото за тази среща, тъй като една победа тук означава до голяма степен класиране напред. Дори и Японците да успеят да подобрят играта си, те все още трудно ще успеят да се противопоставят на лалетата, най-малкото заради класата на опонента им. Освен това, очаквам отново азиатците да не са толкова опасни в нападение, което е добре дошло за Холандия и ще им позволи те да владеят повече инициативата. За лалетата победа тук е изключително важна, тъй като тя би им решила класирането напред, а съм сигурен, че van Marwijk вижда какво се случва с другите големи отбори (Англия, Германия, Испания) и не иска същото и за своя отбор. Също така съм убеден, че ако се наложи, той няма да спести едно влизане на Robben в тази среща, който е може би най-голямото оръжие на отбора в момента и едно негово влизане, може би и заедно с Elia, ще промени далеч облика на лалетата и ще им придаде страхотна скорост. Този път не очаквам изненади.

Вероятни състави

Холандия (4-2-3-1) – Stekelenburg – van Bronckhosrt, Mathijsen, Heitinga, van der Wiel – De Jong, van Bommel – van der Vaart, Sneijder, Kuyt – van Persie
треньор: Bert van Marwijk

Япония (4-1-4-1) – Kawashima – Yuto Nagamoto, Nakazawa, Tulio Tanaka, Komano – Yuki Abe – Matsui, Hasebe, Endo, Okubo – Honda
треньор: Takeshi Okada

Прогноза

  • Холандия -1 АХ при 1.775 коефициент от BOOKIE_LINK с 8/10 единици.

Върнат ( 1-0 )


Прогнозата е публикувана на 2010-06-18 21:09:47, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Дай своята прогноза за мача : Холандия - Япония

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Холандия – Япония | Група E | Събота | 14:30”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Германия – Сърбия | Група D | Петък | 14:30

 

Следващата статия/прогноза : Програма Англия Висша лига 2010 – 2011

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.