Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Орландо доста подобриха играта си в нападение след сделките от преди 2 седмици и срещу отбор съсредоточаващ силите си само в нападение, какъвто е Голдън Стейт съвсем логично можем да очакваме високо-резултатен двубой.

Орландо (21-12, 14-19 ATS) след проблемите, които изпитваха малко преди привличането на Аринъс, Туркоглу и Ричардсън и в техните първи 2 мача за Меджик, показват значителен прогрес в представянията си, като в 2 последователни двубоя, Орландо прекратиха доста дългите победни серии на Сан Антонио и Бостън, от съответно 10 и 14 поредни успеха, за да запишат след това още 3 победи, като във всичките тези 5 двубоя, Орландо се справиха и със зададения хендикап. Но за тази вечер спреда е доста високо зададен, заради това ще се насочим към линията за общия брой точки в срещата. Меджик, откакто привлякоха новите играчи в състава си, са 5-2 over/under, като първият ъндър дойде в първият двубой на Аринъс, Туркоглу и Ричардсън, когато дори не бяха провели и една тренировка с новите си съотборници, докато другия дойде срещу изключително дефанзивно играещите Бостън. Аринъс, Туркоглу и Ричардсън с всеки мач показват все по-добри игри и тази вечер очаквам поредния силен двубой, съответно с доста точки, за поне двама от тях. В последния си мач, тук в Амуей Арина, Орландо срещнаха друг офанзивен отбор, в лицето на Ню Йорк Никс, и срещата завърши при резултат 113:102.

Голдън Стейт (13-20, 17-15-1 ATS) за поредна година практикуват, т.нар. run-and-gun стил, при който отбора се стреми да завършва по най-бързия възможен начин атаките си и е съсредоточен изцяло в това да вкара повече точки от съперника си, отколкото да допусне той да му вкара по-малко. Нещо, което няма как да е по-друг начин, при положение че Уориърс разполагат с доста добри реализатори, в лицето на Стифън Къри и Монта Елис, като Елис дори е на 3то място в класацията за отбелязани точки на мач, със средно 25.4, но отбора не разполага с добри защитници. Въпреки това обаче, Голдън Стейт са с едва 13-20 over/under баланс, което е продиктувано най-вече от доста високо задаваните линии в техните двубои, като в само един единствен случай, линията е била под 200 точки, а доста често тя надхвърля и 220. Но не мисля, че тази вечер ще е особен проблем пред двата отбора да я преодолеят, тъй като и Меджик и Уориърс залагат предимно на играта в нападение. Още повече, че само преди 2 дни, Голдън Стейт завършиха при резултат 107:114 срещу дефанзивен отбор като Маями.

Прогноза: над 210.5 точки в мача, при коефициент 1.90 в BOOKIE_LINK, със залог 8/10.

Орландо Меджик 110:90 Голдън Стейт Уориърс

Успех.


Непознат


Прогнозата е публикувана на 2011-01-03 16:30:04, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Орландо Меджик – Голдън Стейт Уориърс | НБА | Вторник | 02:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Челси – Астън Вила | Премиършип | Неделя | 15:30

 

Следващата статия/прогноза : Ню Джърси Нетс – Чикаго Булс | НБА | Четвъртък | 02:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.