Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Орландо успяха да съхранят някакви шансове за краен успех в серията, след като постигнаха успех в последната среща и вече резултатът е 1:3 в полза на Бостън, но досега в историята на НБА никой отбор не е успявал да обърне серия от 0:3 до 4:3. И докато тази вечер може да се случи всичко по отношение на крайният победител, то е твърде вероятно да наблюдаваме поредният нискорезултатен двубой между тези два отбора.

Орландо (59-23, 9-3) постигнаха така важната за тях победа в 4тият мач от Финалите на Изток, след много добра игра на Дуайт Хауърд, който завърши срещата с 32 точки и 16 борби, и Джамийр Нилсън, който се отчете с 23 точки, 9 асистенци и 5 борби. Но успехът на Меджик дойде доста трудно, след изиграване на продължение, което бе и причината общият брой на точки в двубоя да надхвърли предварително зададената линия от 187.5, като това обаче стана с едва 0.5 точки – 96:92. Двата отбора изнесоха поредният дефанзивно ориентиран двубой, като без никакво съмнение това ще е и тактиката, която ще предпочете Стен Ван Гънди и в мач N5, тъй като срещата е от изключително значение за Орландо. Нещо което Меджик практикуват доста успешно този сезон с баланс over/under от 37-55-2 за всичките им двубои от редовният сезон и Плейофите. А от 6те домакински двубоя на Орландо в Плейофите, само един е преминал линията за общият брой точки в мача.

Бостън (50-32, 11-4) след двете победи в Амуей Арина, в Орландо, се надяваха да успеят да отстранят съперника си в 4 мача, но мечтите им бяха попарени от Хауърд и Нилсън. И докато напрежението е изцяло на страната на Меджик, които са поставени до стената, то Бостън могат да излязат съвсем спокойни за този двубой, и да играят играта която най-добре умеят, а именно здрава защита. Един проблем който имат Селтикс в тази серия, а донякъде и в другите си двубои от Плейофите, е че резултатността им спада рязко в последната четвърт от мача, което е и причина за слабата резултатност на отбора. А и двата отбора редовно правят нискорезултатни мачове с баланс 12-2 over/under в последните 14 срещи помежду им.

Прогноза: под 188 точки в мача при коефициент от 1.77 в BOOKIE_LINK, със залог 9/10.
Орландо Меджик 113:92 Бостън Селтикс

Успех.


Непознат ( НБА )


Прогнозата е публикувана на 2010-05-26 16:02:21, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Орландо Меджик – Бостън Селтикс, мач N5”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Джабулани – топката за световното по футбол 2010

 

Следващата статия/прогноза : Бостън Селтикс – Орландо Меджик, мач N6

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.